Crash Bandicoot 4 kommer till PC

Crash Bandicoot 4 kommer till PC
2021 guov 10 19:56

Crash Bandicoot 4: It's About Time har varit en stor hit på PlayStation 4 och Xbox One men utgivaren Activision är ännu inte nöjd med sina framgångar och vill utöka spelets popularitet på andra plattformar. Det populära pungdjuret och hans vänner är på väg till PC, och Crash Bandicoot 4: It's About Time kommer snart att finnas på Battle.net. Blizzards spelplattform har blivit hem för flera andra spel från Activision sen de båda företagen slogs samman och du kan hitta spel som Call of Duty: Black Ops - Cold War eller det populära Call of Duty: Warzone bredvid World of Warcraft, Overwatch och Diablo III. Tillägget av Crash Bandicoot 4: It's About Time kommer säkert att öka plattformens popularitet, som redan har blivit ett måste för många spelare.

Inget releasedatum har satts för Crash Bandicoot 4: It's About Time på Battle.net men spelet finns redan tillgängligt för förbeställning på plattformen. Tillsammans med detta tillkännagivande har Activision avslöjat att versionerna av spelet för PlayStation 5, Xbox Series X / S och Nintendo Switch i princip är klara och kommer att finnas tillgängliga den 12 mars 2021. De kommer att dra nytta av funktionerna i respektive konsoler för att ge en förbättrad spelupplevelse med grafiska uppgraderingar.

 

 

Crash Bandicoot 4: It's About Time får du spela som Crash, Coco och några av deras vänner när de försöker hindra Neo Cortex och Dr. N Tropy från att erövra universum genom att använda interdimensionella portaler. Spelet tar plattformsspel till en helt ny nivå med en fantastisk kombination av gammal mekanik och en hel del nyheter som fans av serien kommer att älska när de navigerar genom en uppsjö av utmanande nivåer fulla av fällor och pussel. 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev