Det kommer inte finnas några mikrotransaktioner i Crash Bandicoot 4: It's About Time

Det kommer inte finnas några mikrotransaktioner i Crash Bandicoot 4: It's About Time

Crash Bandicoot 4: It's About Time annonserades förra veckan på Summer Game Fest och det gjorde ett stort intryck på seriens fans. Efter utgivningen av de omarbetade versionerna av de tre första spelen i serien inklusive Crash Bandicoot N. Sane Trilogy och Crash Team Racing så visade det sig att spelarna fortfarande var intresserade av vårt pungdjur, och troligtvis pådrivet av en nostalgisk känsla.

Hur som helst så kommer Crash Bandicoot 4: It's About Time att släppas i höst, mer precist den 2a oktober 2020, till PS4, Xbox One och Xbox Series X. Vi har redan fått en viss mängd information om spelet, som att det finns nya masker som kommer att ge kraft till Crash och till och med möjlighet att spela andra karaktärer som Coco och Cortex.

 

 

Vi har fått reda på lite mer om spelet de senaste dagarna. En av de främsta sakerna som har överraskat spelare är att Crash Bandicoot 4: It's About Time kommer att erbjuda ett lokalt flerspelarläge, för 2 till 4 spelare. Informationen avslöjades via spelsidan i PlayStation Store, men vi vet inget mer om det så här långt för Activision har inte tagit upp ämnet ännu. En annan nyhet om spelet avslöjades på Twitter av @BroskiBae, som sa att spelet kommer att erbjuda mer än 100 nivåer. Informationen kom från ett email som skickades av GameStop, som även nämner flera olika spellägen.

En punkt som slutligen oroade spelare har precis tydliggjorts av Toys for Bob, Crash Bandicoot 4: It's About Time kommer inte att inkludera mikrotransaktioner. Förvirringen om det här kom från spelsidan i Microsoft Store som nämnde att spelet skulle innehålla köp inuti appen, men det verkar som att så inte är fallet.

 

 

Vi bör få fler detaljer om Crash Bandicoot 4: It's About Time de kommande månaderna innan dess utgivning den 2a oktober, och vi kan inte bärga oss.

  • Officiell webbplats : Crash Bandicoot 4
  • Kategorier : Plattformsspel
  • Utgivare : Activision
  • Utvecklare : Activision
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 golggotmánnu 2
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev