Crash Bandicoot 4: It's About Time kommer att släppas i höst

Crash Bandicoot 4: It's About Time kommer att släppas i höst

Fansen till serien har väntat i över tjugo år för Crash Bandicoots återkomst. Även om pungdjuret har dykt upp i flera andra spel som racingspelet Crash Team Racing eller Crash Bash som är ett partyspel, så ligger hjärtat för licensen i de tre första spelen. Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2 Cortex Strikes Back, och Crash Bandicoot 3: Warped. Trilogin som i början var exklusiv för Sonys konsoler har även mottagit en omarbetning under 2018 med Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy.

Huvudberättelsen har pausats sedan 1998 när Crash Bandicoot 3: Warped släpptes, men fansen kommer till slut att kunna fortsätta den eftersom Crash Bandicoot 4: It's About Time precis har annonserats med en video.

 

 

Crash Bandicoot 4: It's About Time äger rum after händelserna i den senaste versionen, där Crash förstörde chrono-tornadon i slutet av Warped. Cortex skickades till det förgångna, men han är nu tillbaka. Spelets huvudtema är som namnet antyder - tidsresande, vilket påminner om den tredje utgåvan. När det handlar om nyheter kommer Crash att ha nya masker som ger honom nya krafter som förmåga att sakta ner tid eller trotsa gravitationen genom att exempelvis gå på väggar.

Crash kommer inte att vara den enda spelbara karaktären i Crash Bandicoot 4: It's About Time. Vi kan se i videon att vi kommer att kunna kontrollera Coco och Cortex. Andra karaktärer kan vara spelbara och det verkar som att vi kan välja när vi spelar dem, till skillnad från Warped där karaktärbytena var påtvingade. Slutligen finns det två olika svårighetsnivåer. Ett "retro"-läge med ett visst antal liv och ett game over, samt ett "modernt"-läge där liven är obegränsade.

 

Om du inte kan vänta på Crash och hans vänners äventyr, behöver du inte vänta länge eftersom Crash Bandicoot 4: It's About Time kommer att släppas den 2a oktober på PS4 och Xbox One. Det kommer även finnas tillgängligt på Xbox Series X. Men vi vet inte om det kommer att finnas en Nintendo Switch-version.

  • Officiell webbplats : Crash Bandicoot 4
  • Kategorier : Plattformsspel
  • Utgivare : Activision
  • Utvecklare : Activision
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 golggotmánnu 2
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev