Story trailern till Resident Evil Village har släppts!

Story trailern till Resident Evil Village har släppts!

Capcom har en lång och framgångsrik historia som videospelutvecklare och utgivare, och det är tydligt att Resident Evil är en av deras mest populära serier. Titlarna i serien har mångdubblats genom åren och när släppet av Resident Evil Village närmar sig har fler och fler fans visat intresse för den nya delen. Maiden-demon var en riktig hit, och det gjorde det möjligt för spelare att upptäcka atmosfären i huvudspelet utan att avslöja mycket om själva historien. Nu har vi möjlighet att lära oss mer om huvudhistorien i Resident Evil Village tack vare en ny video som publicerades igår.

 

 

Den här videon är starkt fokuserad på berättelsen och bekräftar vissa delar av storyn som informationen från tidigare har antytt. Det första är att märkliga saker händer i byn där spelet äger rum, och det är direkt relaterat till invånarna i det närliggande slottet, Lady Dimitrescu och hennes familj. Byborna, eller vad som nu är kvar från dem, verkar jagas av monster, och allt i videon tyder på att Resident Evil Village kommer att bli en "vampyrhistoria". Men involveringen av den ständigt närvarande Umbrella Corporation kommer troligen att lägga till en del oväntade vändningar till de delar av spelets storyline som vi ännu inte fått uppleva.

Allt detta sagt, filmen från videon visar oss också att Resident Evil Village kommer att skilja sig rätt mycket från Resident Evil 4, även om båda tar dig till en ganska isolerad by i Europa. För dem som föredrar ett tillvägagångssätt för spelet mer fokuserat på strid, har Capcom bekräftat att Mercenaries-läget kommer att återvända i Resident Evil Village. Därför kommer du att kunna fokusera på att döda monster utan att behöva bry dig om storyn om du mest vill ha snabb och spännande action.

 

 

Antalet funktioner och spellägen i Resident Evil Village fortsätter att öka och det kan bli ett av de största spelen i serien i denna takt. Vi måste vänta tills den 7e maj för att upptäcka allt om spelet och spela det på PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X / S, men det verkar som om det kommer att vara fullpackat med content.

  • Officiell webbplats : RE Village
  • Kategorier : Action , Skräck
  • Utgivare : Capcom
  • Utvecklare : Capcom
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 miessemánnu 6
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev