Resident Evil Village kommer 2021

Resident Evil Village kommer 2021

Förlåt, jag gjorde det igen. Future of Gaming-evenemanget ägde rum igår för att avslöja PlayStation 5 har varit en stor succé som har fått folk att häpna av förtjusning. Inte enbart nästa generationens konsol visades utan det fanns även ett antal spel som annonserades. Bland dessa är ett av de viktigaste den nya versionen i Resident Evil serien som har fått namnet Resident Evil Village även om de flesta kallar det för Resident Evil 8. Det annonserades med en imponerande trailer som avslöjar lite av berättelsen och spelets atmosfär, och vi måste säga att det ser fantastiskt ut.

Resident Evil Village kommer att fortsätta berättelsen från Resident Evil 7 och det kommer att ta Ethan och hans fru Mia till en europeisk by, men inget är likt den vi kunde besöka i Resident Evil 4. Även om anledningarna till att paret befinner sig där inte framgår, så avslöjar videon att invånarna på stället döljer hemska hemligheter och att monster lurar i skuggorna av den snötäckta byn. Även om det inte finns några referenser till Umbrella i videon så kan vi inte garantera att det elaka företaget har något att göra med handlingen och vi kommer att få vänta till mer information om Resident Evil Village släpps de följande månaderna.

 

 

Videon avslöjar inte mycket om spelmekaniken, men en sak är tydlig och det är att Resident Evil Village kommer att spelas i förstapersonsvy. Det är goda nyheter för seriens fans då det innebär att fördjupningen av Resident Evil Village kommer att vara ganska hög, och det är något som verkligen behövs för att ge den bästa upplevelsen när man spelar skräckspel.

Något utgivningsdatum för Resident Evil Village har inte avslöjats ännu, men spelet kommer att finnas tillgängligt på PlayStation 5, Xbox Series X, och PC nästa år.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev