Den öppna betan för Resident Evil RE:Verse går live idag

Den öppna betan för Resident Evil RE:Verse går live idag

Capcom tog ett helt nytt grepp om Resident Evil-serien när dom la till ett multiplayerläge då Resident Evil 3 släpptes. Vi trodde att Resident Evil: Resistance var tänkt att vara ett fristående spel där du skulle få ta på dig rollen som en grupp överlevare som fångats i en isolerad anläggning av en ond skurk. Spelet utannonserades som en asymmetrisk co-op upplevelse för flera spelare där de överlevande skulle behöva fly från sitt fängelse innan en annan spelare i rollen som ond kunde stoppa dem. Resident Evil: Resistance fick ett mycket varmt välkomnande från spelarna men det släpptes slutligen som ett tillägg till Resident Evil 3 remake. Samma sak händer med Resident Evil RE: Verse, som kommer att vara ett extra spelläge för det kommande Resident Evil Village.

 

 

I Resident Evil RE: Verse kommer en grupp spelare att kämpa i deathmatches mot varandra i korta 5-minuters matcher. Du väljer en karaktär och fortsätter sedan att utforska en plats där du försöker hitta vapen för att besegra dina fiender samtidigt som du ser till att hålla dig vid liv och tjäna poäng i samma veva. Men det finns mer dimensioner än bara enkel eldstrid i Resident Evil: RE: Verse. Varje gång en spelare dör kommer hen att återvända till spelet förvandlad till ett kraftfullt biologiskt vapen som kommer att försöka utkräva hämnd.

 

 

Spelmekaniken i Resident Evil RE: Verse verkar vara ganska enkel, men du har möjlighet att prova spelet själv. Den öppna betan låter dig njuta av spelet gratis från och med idag. De enda krav du behöver uppfylla är att ha ett CAPCOM-id, som du kan skapa gratis, och att kunna köra spelet på din plattform. Resident Evil RE: Verse open beta är för närvarande tillgängligt på PlayStation 4, Xbox One och PC. Den avslutas den 22 april 2021 kl. 6:00 (UTC), så du måste skynda dig om du inte vill missa det.

  • Officiell webbplats : RE Village
  • Kategorier : Action , Skräck
  • Utgivare : Capcom
  • Utvecklare : Capcom
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 miessemánnu 6
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev