Resident Evil Village: Capcom ber om din åsikt

Resident Evil Village: Capcom ber om din åsikt

Resident Evil Village gjorde ett starkt intryck när det annonserades för ungefär en månad sedan under Sonys event som var dedikerat till PlayStation 5-spel. Efter utgivningen av Resident Evil 7 så har faktiskt fansen väntat otåligt på att få upptäcka en ny version efter tre års väntan. Spelet har annonserats till 2021 på nästa generationens konsoler och för PC.

Vi har inte mycket information om Resident Evil Village ännu, bortsett från vad som visades i trailern i juni. Spelet äger rum flera år efter händelserna i Resident Evil 7, där Ethan lever ett till synes lugnt liv med hans familj efter det. Men det verkar som att Chris Redfield kommer att störa den här lugna tillvaron. När det kommer till funktioner så är inget säkert ännu, men om vi litar på trailern så verkar det som att Resident Evil Village spelas i förstapersonsvy som sin föregångare.

 

Under tiden vi väntar på mer information om Resident Evil Village så ger Capcom oss möjlighet att ge vår åsikt om spelet via en undersökning. Flera frågor nämns i den, särskilt om spelarnas förväntningar, både när det kommer till handling, spelmekaniken och grafiken. Vid sidan av det faktum att det är bra att Capcom väger in spelarnas åsikter så avslöjar den här undersökningen att allt inte ännu är ristat i sten när det kommer till utvecklingen av spelet.

En annan intressant poäng är att Capcom kan komma att publicera en demo av spelet. En fråga som ställs ber oss värdera vårt intresse för en eventuell demo. Det här är inte överraskande eftersom Capcom redan har erbjudit demos för omarbetningar av Resident Evil 2 och Resident Evil 3.

 

Vi kommer att få vänta ett tag för att få reda på mer om Resident Evil Village, men inte allt för länge eftersom Capcom redan har planerat ett nytt möte i augusti för att ge oss mer info om spelet.

  • Officiell webbplats : RE Village
  • Kategorier : Action , Skräck
  • Utgivare : Capcom
  • Utvecklare : Capcom
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 miessemánnu 6
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev