Resident Evil Village: Lady Dimitrescu charmar fansen

Resident Evil Village: Lady Dimitrescu charmar fansen

Det har gått över tio dagar nu sedan Resident Evil Showcase, där vi fick en mängd ny information om Resident Evil Village. Samma dag släppte Capcom också sin Maiden-demo, som låter dig uppleva atmosfären i Resident Evil Village utan att förstöra historien, eftersom det inte är direkt relaterat till spelets story.

Efter Resident Evil Showcase och bilderna som visades vid där verkar det som om spelarna redan har hittat sin favoritkaraktär i spelet.  Lady Dimitrescus karaktär gjorde ett starkt intryck i videon nedan. Tillsammans med sina vampyrdöttrar har den damen vunnit hjärtan hos spelare Resident Evil Village på rekordtid. En mängd fan art och cosplays av karaktären har dykt upp på Internet. Hon blev så populär att Capcom till och med har utfärdat ett uttalande om henne. Det var Tomonori Takani, spelets kreativa chef som talade.

 

Han svarade också på en fråga som alla fans ställde. Det verkar som om Lady Dimitrescu är allt annat än liten. Som vi kan se i videon verkar hon mycket högre än sina döttrar och hon har till och med problem med att komma igenom vissa dörröppningar då hon är 2,9 meter (inklusive hatt och höga klackar). Förutom sin ovanliga höjd verkar hon ha väldigt skarpa klor som hittills inte verkar hindra fans från att försöka veta mer om henne.

 

 

För att kunna uppleva hela historien bakom Lady Dimitrescu måste vi vänta till den 7e maj då Resident Evil Village släpps. Som vanligt kan du hitta det lägsta priset på vår jämförelsetjänst. 

  • Officiell webbplats : RE Village
  • Kategorier : Action , Skräck
  • Utgivare : Capcom
  • Utvecklare : Capcom
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 miessemánnu 6
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev