Instant Gaming EU
 
 

Destiny 2:s nya kapitel kommer att avslöjas den 9e juni

Destiny 2:s nya kapitel kommer att avslöjas den 9e juni

Destiny 2 har inte saknat spelare sedan Bungie stack iväg med Activision, och fick lite mer frihet med sättet som extra innehåll släpps till spelet. När spelet har blivit gratis att spela och lanseringen av expansionpacket Shadowkeep har spelet lyckats att få en mer stabil spelarskara som gör hela flerspelarinnehållet mer givande. Även gänget hos Bungie har varit upptagna med att släppa uppdateringar och tidsbegränsade evenemang för att hålla spelarna aktiva. En ny uppdatering till Destiny 2 är på gång och den ger ett nytt kapitel till berättelsen. Bungie har annonserat det med ett inlägg på spelets officiella Instagram-konto som även innehåller en kort video som visar Eris Morn som rör sig genom en frusen ödemark och bekräftar att den 9e juni kommer avslöjandet.

 

 

Även om landskapet i videon verkar se ut som Jupiter’s moon Europa vet vi inte säkert vad Eris exakt söker på denna plats. Eftersom Guardian's ally verkar ha en framträdande roll i kampen mot mörkret, så har detta nya blad i berättelsen troligtivs att göra med anländandet av pyramidskeppen som är en väg till jorden, men vi kommer inte att få fler detaljer om berättelsen innan datumet för avslöjandet kommer. Just nu har Destiny 2-spelare fullt upp med att förgöra The Almighty innan Cabal-supervapnet kolliderar med jorden och ett annat hot från yttre rymden kommer att hålla dem upptagna under en tid. 

Vad än fallet är så kan du förvänta dig att många saker kommer att hända i Destiny 2 under de kommande veckorna. Om du inte har provat Bungies förstapersonsskjutarspel ännu kan du ge det en chans med gratisversionen av spelet, Destiny 2: New Light, som innehåller grundspelet och allt innehåll som släppts under dess första år. Om du gillar spelet är det starkt rekommenderat att du köper expansionpacket Shadowkeep som du kan hitta till bästa pris i vårt prisjämförelseverktyg.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev