Vi kommer få fler nyheter från Baldur's Gate III nästa vecka

Vi kommer få fler nyheter från Baldur's Gate III nästa vecka

För några veckor sedan berättade vi det för dig när vi pratade om Guerrilla Collective men gänget från Larian Studios har publicerat en vänlig påminnelse på Twitter, och eftersom vi vet att alla ivrigt väntar på att få reda på mer om Baldur's Gate III delar vi med oss av det här också. Vi kommer att få se mer innehåll om den tredje utgåvan av vad som troligtvis kommer att bli den populäraste RPG-serien genom alla tider. Spelvideon som visades under presentationen av Baldur's Gate III och som du kan se nedan avslöjar otroliga bilder och ganska innovativa funktioner som har skapat ännu mer intresse för spelet bland spelarna.

 

Även om det kommer att finnas massor av andra studios än det som Larian presenterar i Guerrilla Collective och vi förväntar oss massor av annonseringar under de tre dagarna som de håller igång. Baldur's Gate III är spelet som har samlat mest uppmärksamhet hittills. Baldur's Gate 2 lanserades för några år sedan och även om vi har sett omarbetade versioner av de klassiska spelen under de senaste åren så har de flesta rollspelsfansen länge drömt om ett spel som fortsätter berättelsen.

 

 

Larian Studios har redan visat att de kan skapa väldigt bra rollspel med deras Divinity: Original Sin 2 som visar upp unika mekanismer och en oöverträffad nivå av interaktion med miljön som aldrig tidigare skådats i denna typ av spel, och det öppnar ett nytt universum av möjligheter för spelarna. Det bästa är att det verkar som att de tar det till en ny nivå i Baldur's Gate III och vi kan inte bärga oss att få veta mer om det.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev