Instant Gaming EU
 
 

Den nya trailern för Starfield kommer att få dig att häpna

Den nya trailern för Starfield kommer att få dig att häpna

Många spelare var bekymrade över hur lite Bethesda hade avslöjat om Starfield så här långt. Det var därför den senaste Showcase var så ivrigt efterlängtad. Än en gång gjorde utvecklaren inte fansen besvikna och släppte inte bara en utan två videor som kastar lite ljus över många aspekter av det kommande sci-fi-spelet.

Den första videon lägger fokus på berättelsen samtidigt som den avslöjar en hel del gameplay-material som visar strids- och utforskningsscener. I Starfield är du medlem i Constellation, en organisation som ansvarar för att utforska galaxens avlägsna delar och avslöja dess hemligheter. Ett sådant farligt jobb innebär att du måste besöka outforskade platser, etablera relationer med en mängd olika fraktioner, var och en med sin egen agenda, och även slåss mot massor av hot över hela galaxen.

 

En mycket djupdykning

Den andra videon erbjuder en mer fördjupad resa genom spelets funktioner. Starfield innehåller en detaljerad karaktärsskapare som gör att du kan anpassa ditt utseende hur du vill. Videon visar också en mängd olika rymdskepp som du kan få tillgång till i spelet. Var och en av dem har olika kapacitet och är lämplig för en specifik uppgift, oavsett om det är utforskning eller strid. Du kan också anpassa dem med en mängd olika tillägg för att anpassa dem till dina behov.

Starfield kommer att innehålla en hel del rymdstrider, och Bethesda har skapat ett system som vagt påminner om Star Wars: Squadrons. Ditt skepp har en specifik effektnivå som du kan avleda till olika system för att öka dess prestanda. Att lära sig att anpassa det för att hantera en specifik situation kommer att vara nyckeln till din framgång i spelet. Starfield går naturligtvis längre än så, och du kommer också att kunna anfalla och ta kontroll över fiendens rymdskepp och lägga till dem i din flotta.

Den starkaste egenskapen i Starfield är utforskandet. Bethesda har avslöjat att varje äventyr kommer att vara helt annorlunda än de andra. Innehållet på varje planet du utforskar kommer att genereras när du anländer till dem. Själva planeten är procedurellt genererad, vilket öppnar dörren till ett nytt äventyr varje gång.

Med alla dessa funktioner kommer Starfield att bli en av årets viktigaste lanseringar och en stark kandidat till utmärkelsen Årets spel i många kategorier. Lanseringen av spelet är planerad till den 6 september på PC och Xbox Series X/S och du kan redan nu förbeställa din Starfield-kod med vår komparator.

447kr.
Starfield
Starfield
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev