Instant Gaming EU
 
 

Starfield är större än du tror

Starfield är större än du tror

Starfield har varit i rampljuset sedan det tillkännagavs, men den officiella visningen av spelet under förra veckans showcase har gjort det ännu mer populärt. Det finns vissa egenskaper hos spelet som har fångat fansens uppmärksamhet och dessa har genererat intensiva diskussioner under de senaste dagarna. Medan frågan om att spelare behöver en SSD för att köra Starfield på sin PC kan vara ganska irriterande för dem som inte har en sådan, har de procedurellt genererade planeterna i spelet genererat en hel del oro. Det finns många som tror att Starfield bara kan innehålla en massa procedurellt genererat innehåll, vilket skulle vara långt ifrån vad de förväntar sig av Bethesdas nya sci-fi-äventyr.

Det är bara enormt

Starfields creative director Todd Howard har tagit upp den här frågan i en intervju med IGN. När Howard fick frågan om andelen processgenererade planeter i spelet avslöjade han att mängden handgjort innehåll i spelet överträffar vad vi har sett i alla tidigare spel som de har gjort.

"Tja, själva planeterna, landskapet är i stort sett helt procedurgenererat. Vi gör de här stora... Kakelplattor i kilometerstorlek som vi har genererat. Och de slingrar sig runt planeten. När det gäller handgjort innehåll, mer än något annat spel vi har gjort."

Starfield kommer att erbjuda otaliga timmar av underhållning för dem som är villiga att fördjupa sig i en upplevelse av rymdutforskning. Om något garanterar procedurellt genererat innehåll bara en hög nivå av omspelbarhet. Relevansen av alla dessa planeter för berättelsen är bara sekundär, eftersom det är tydligt att du inte kommer att vara tvungen att besöka alla de 1000+ planeterna i Starfield för att göra framsteg. Om spelet erbjuder en tillräckligt uppslukande miljö där du känner dig bekväm är det säkert att många spelare kommer att ta sig tid att utforska många av dessa bara för upplevelsen.

Med ett tvivel mindre i ekvationen är Starfield på väg mot en av de mest efterlängtade lanseringarna 2023, vilket kommer att ske den 6 september för PC och Xbox Series X/S. Du kan använda vår komparator för att förbeställa spelet redan nu och få en billig Starfield-kod.

465kr.
Starfield
Starfield
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev