Starfields övertalningssystem är poängbaserat

Starfields övertalningssystem är poängbaserat

Den kommande lanseringen av Starfield blir allt mer aktuell eftersom spelet har väckt många förväntningar. Bethesda Softworks kommer att lansera ett spel som kommer att bli ihågkommet i många år framöver, precis som Skyrim, som anses vara ett av de bästa spelen i sin genre. Den information som hittills avslöjats om Starfield gör det mycket tilltalande för ett brett spektrum av spelare, oavsett om de letar efter en djupgående upplevelse, ett spännande rollspel eller ett äventyr fullt av action. Det är därför Bethesda lägger ner mycket arbete på att förklara många detaljer om spelet innan det släpps.

Spelregissören Todd Howard har avslöjat fler detaljer om spelet i en ny video där han pratar om flera aspekter av Starfield. Den mest intressanta är övertalningssystemet, som kommer att göra din interaktion med de karaktärer du möter i spelet till en ganska intressant och engagerande aktivitet.

 

Dina val spelar roll

Vi är vana vid att se massor av dialogsystem där dina val har en direkt inverkan på spelvärlden. Den här processen kommer att bli lite mer engagerande tack vare ett system som vi har sett tidigare i tidigare spel från Bethesda som The Elder Scrolls IV: Oblivion, men det har tagits mycket längre för det här spelet.

När du försöker övertala någon i Starfield måste du vara uppmärksam på dina val eftersom vart och ett av dem kommer att använda ett visst antal dialogpoäng. Du kommer att ha ett visst antal poäng tillgängliga för konversationen och om du tar slut på dem kommer du att vara begränsad i dina val och du kan uppnå exakt motsatsen till vad du avsåg. Systemet är helt integrerat i dialogen och det känns väldigt organiskt och dynamiskt.

"Det känns som om det är en del av dialogen, men du spenderar poäng för att övertyga [NPC:er]. Det känns naturligt. Inte som att jag har gått in i något annat läge där vi inte - jag gör inte vanlig dialog. Jag är i det här läget där jag övertalar dig för att få det jag vill ha."

Detta är ett av de otaliga spelsystem i Starfield som syftar till att ge en dynamisk och unik spelupplevelse. Spelet släpps om knappt två månader, och du bör kolla in systemkraven om du planerar att spela spelet på PC. Om du vill spela på Xbox Series X/S behöver du inte oroa dig för det, men du kan redan hitta det bästa priset för att köpa din Starfield Xbox-nyckel med vår komparator.

393kr.
Starfield
Starfield
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev