Instant Gaming EU
 
 

Köp The Walking Dead - Michonne

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Walking Dead: Michonne är en miniserie i episoder från Telltale Games som bygger på Robert Kirkmans bästsäljande serietidningar. Den utforskar perioden då den ikoniska karaktären från serien lämnar Rick, Ezekiel och resten av sin grupp för att konfrontera sina egna demoner i en berättelse om ofattbar förlust och ånger. I det första av de tre avsnitten, "In Too Deep", är Michonne ombord på The Companion och letar efter överlevande och förnödenheter längs kusten. Efter att ha fått en signal som ropar på hjälp beger de sig till den närliggande kolonin Monroe för att hitta en brutal massaker. Men den ansvarige för denna grymhet kan fortfarande vara mycket nära... Precis som i andra äventyr i tredjepersonsperspektiv från Telltale, som t.ex. The Wolf Among Us utvecklas historien runt dig baserat på de olika val du gör. Konsekvenserna av dina handlingar kanske inte är omedelbart märkbara, men de kommer definitivt att ha en inverkan på händelseutvecklingen.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för The Walking Dead Michonne

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om The Walking Dead - Michonne

    FairyJoy
    FairyJoy
    2016 borg 2 14:07 dlcompare.fr
    Bonjour, pour vous aider dans votre décision d'achat, voici un test vidéo du jeu par moi-même https://www.youtube.com/watch?v=ISG8HoNeeac J'espère qu'il vous plaira, à bientôt.
    Hej, för att hjälpa dig i ditt köpbeslut, här är ett videotest av spelet av mig själv https://www.youtube.com/watch?v=ISG8HoNeeac Jag hoppas att du kommer att gilla det, vi ses snart.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev