Eneba COM
 
 

Köp Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition är ett actionfyllt spel med öppen värld. Spelet utspelar sig i J.R.R. Tolkiens universum i Midgård och följer berättelsen om Talion, en ranger som delar sin kropp med alvherren Celebrimbor, när de arbetar för att bygga upp en armé för att besegra den mörka lorden Sauron.



    Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition Innehåller allt tidigare utgivet nedladdningsbart innehåll (DLC), inklusive nya berättelsekampanjer, karaktärer och utrustning. Spelet har en expansiv öppen världskarta som är rik på historier, och spelarna kan utforska världen i lugn och ro eller slutföra berättelsestyrda uppdrag.



    Spelet är en kombination av rollspel, stealth och actionmekanik. Spelarna kan delta i närstrider, använda distansvapen och använda smyggrepp för att ta ner fiender. Spelet har också Nemesis-systemet, som genererar unika och dynamiska fiendekontakter under spelets gång.



    Grafiken är visuellt fantastisk, med vackert utformade miljöer och detaljerade karaktärsmodeller som fångar världen i Midgård perfekt. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med utmärkt röstskådespeleri och ett minnesvärt soundtrack som bidrar till spelets uppslukande atmosfär.



    Definitive Edition innehåller också förbättrad grafik och förbättrad prestanda för spelare som spelar på nyare hårdvara, vilket gör spelet ännu mer visuellt imponerande och uppslukande.



    På det hela taget är Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition ett spel som måste spelas för fans av action- och rollspelsgenren. Med sin expansiva öppna världskarta, engagerande spelmekanik och fantastisk grafik och ljuddesign erbjuder det här spelet en uppslukande och oförglömlig upplevelse som kommer att hålla spelarna engagerade i flera timmar i sträck.

    Läs mer

    De bästa priserna för Middle earth Shadow of War Definitive Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev