Eneba COM
 
 

Köp Empire: Total War - Definitive Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det femte spelet i den hyllade Total War-serien, Empire: Total War , är ett turordningsbaserat strategispel i realtid som för dig in i det tidiga 1700-talet och seglarnas tid. Förbered dina arméer och din flotta när du erövrar varje hörn av jordklotet.



    I kampanjläget spelar du en av de mäktiga fraktionerna som är inriktade på erövring: Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Sverige, Preussen, Österrike, Polen-Litauen, Ryssland, Osmanska riket, Maratha- eller Mughal-riket. Rekrytera arméer och skapa stora flottor för att segla över havet till den nya världen. Skapa allianser och bedriv handel genom diplomati och fördrag, samtidigt som du använder spioner och lönnmördare för att sabotera dina fiender. Avancera genom tre krigsskådeplatser: Amerika, Europa och Indien. Etablera kolonier och protektorat och visa upp din makt från andra sidan jorden. Om du hellre vill ha enskilda skärmytslingar kan du slåss i återskapande av historiska slag från 1700- och 1800-talet.



    Precis som i tidigare Total War-versioner utkämpar du strider i realtid med enheter. Den här gången spelar krutet en central roll med musketmän och artilleri som står i centrum. Nya element är bland annat att kunna ta skydd bakom murar eller strukturer eller att bygga fältförsvar före strid. Nytt är också fullt fungerande sjöstrider, där du sänker, erövrar eller driver bort fiendens fartyg för att vinna en strid.



    Empire: Total War ger dig världsherravälde till dina fingertoppar. Kommer du att visa dig vara både kung och erövrare, eller bara en annan fotnot i historien?

    Läs mer

    De bästa priserna för Empire Total War Definitive Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Empire: Total War - Definitive Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev