Med Season 3 Reloaded kommer en mängd nyheter till Black Ops - Cold War

Med Season 3 Reloaded kommer en mängd nyheter till Black Ops - Cold War

Call of Duty: Black Ops - Cold War är inte direkt fattigt på innehåll. Spelet har många olika spellägen som känns utmanande och underhållande. Alla möjliga typer av multiplayerkartor, massor av kosmetiska alternativ och vapen att låsa upp för dina karaktärer ger oss ett enormt utbud som redan har fängslat majoriteten av seriens fans, som i princip redan har glömt bort Call of Duty: Modern Warfare. Det finns en hel del spelare som har gett sig in på Black Ops - Cold War efter att ha provat Warzone, och som letar efter ännu fler alternativ när det gäller multiplayer. Men Treyarch och Raven Software planerar inte att sluta med det extra innehållet och släppet av Season 3 Reloaded för med sig en hel del nyheter till spelet.

Season 3 Reloaded kommer snart släppas via en uppdatering och den lägger till innehåll som är inspirerat av några av de mest populära actionfilmerna från 80-talet, som Rambo och Die Hard. Båda filmerna fungerar som en mycket bra ursäkt för att lägga till några vändningar till ett par klassiska spellägen i Call of Duty: Black Ops - Cold War, och utmana spelarna med nya situationer. Men det kommer mera, du kommer att kunna låsa upp John McLane och Rambo som karaktärer när den nya säsongen kommer.

 

 

Om du inte är så förtjust i dessa filmer och föredrar lite zombiedödande action kommer säsong 3 också att ge dig nästa kapitel av läget Zombie's Outbreak, som kommer att innehålla ett world event: Orda encounter, nya artefakter att upptäcka, stöd för custom mods och mycket mer.

Om du spelar Warzone kommerSeason 3 Reloaded att låta dig utforska några ikoniska platser inspirerade av Die Hard- och Rambo-filmerna, som Nakatomi Plaza, survival camps och en CIA outpost. Ett nytt Power Grab-läge kommer också att finnas tillgängligt, liksom nya vapen med mera.

Season 3 Reloaded går live till både Call of Duty: Black Ops - Cold War och Warzone i morgon.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev