Call of Duty: Black Ops - Kalla kriget får en ny karta

Call of Duty: Black Ops - Kalla kriget får en ny karta

De flesta Call of Duty-fansen har redan bytt från Modern Warfare till Call of Duty: Black Ops - Cold War. Den senaste delen i Black Ops-serien erbjuder en ganska spännande kampanj och massor av multiplayerlägen. En del av innehållet har utökats till Call of Duty: Warzone för att göra det ännu mer populärt bland fans av serien. Uppenbarligen så är spelkänslan i ett free-to-play Call of Duty Battle Royale-spel helt annorlunda men spelarna har kunnat få smakprov av vad Call of Duty: Black Ops - Cold War har att erbjuda i en serie events de senaste månaderna.

Med en ny säsong av spelet i full gång har utvecklaren Treyarch precis lanserat en ny uppdatering för Call of Duty: Black Ops - Cold War som introducerar en mängd nya tillägg till spelet. Från och med idag finns en ny karta tillgänglig för spelarna i Zombies tillsammans med nästa kapitel i berättelsen. Firebase Z skickar ditt team till djungeln i Vietnam för att få info om hemligheterna i Outpost 25. Ett annat stort tillskott i den här uppdateringen är en helt ny multiplayer-karta, Express, som är en remake av en klassisk karta från Call of Duty: Black Ops 2 som placerar två lag med 6 spelare i järnvägsstationen i Los Angeles. Uppdateringen lägger också till ett nytt 40-spelar Endurance-läge där 10 lag med 4 spelare som tävlar genom att samla uran och detonera bomber. Slutligen ger Season One Reloaded-uppdateringen också flera förbättringar av gameplay i Call of Duty: Black Ops - Cold War, samt buggfixar och ett nytt försök att balansera styrkenivåerna på vapen.

 

 

Ett tips om du spelar Call of Duty: Black Ops - Cold War eller Call of Duty: Warzone är att spela nu i helgen, då du kommer att få dubbel XP från 5 februari till 8 februari, och om spelar på PlayStation, kan du börja dra nytta av bonus XP:n redan idag.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev