Call of Duty: Black Ops - Cold War receives a new map

Call of Duty: Black Ops - Cold War receives a new map
2021 guov 4 23:28

De flesta Call of Duty-fansen har redan bytt från Modern Warfare till Call of Duty: Black Ops - Cold War. Den senaste delen i Black Ops-serien erbjuder en ganska spännande kampanj och massor av multiplayerlägen. En del av innehållet har utökats till Call of Duty: Warzone för att göra det ännu mer populärt bland fans av serien. Uppenbarligen så är spelkänslan i ett free-to-play Call of Duty Battle Royale-spel helt annorlunda men spelarna har kunnat få smakprov av vad Call of Duty: Black Ops - Cold War har att erbjuda i en serie events de senaste månaderna.

Med en ny säsong av spelet i full gång har utvecklaren Treyarch precis lanserat en ny uppdatering för Call of Duty: Black Ops - Cold War som introducerar en mängd nya tillägg till spelet. Från och med idag finns en ny karta tillgänglig för spelarna i Zombies tillsammans med nästa kapitel i berättelsen. Firebase Z skickar ditt team till djungeln i Vietnam för att få info om hemligheterna i Outpost 25. Ett annat stort tillskott i den här uppdateringen är en helt ny multiplayer-karta, Express, som är en remake av en klassisk karta från Call of Duty: Black Ops 2 som placerar två lag med 6 spelare i järnvägsstationen i Los Angeles. Uppdateringen lägger också till ett nytt 40-spelar Endurance-läge där 10 lag med 4 spelare som tävlar genom att samla uran och detonera bomber. Slutligen ger Season One Reloaded-uppdateringen också flera förbättringar av gameplay i Call of Duty: Black Ops - Cold War, samt buggfixar och ett nytt försök att balansera styrkenivåerna på vapen.

 

 

Ett tips om du spelar Call of Duty: Black Ops - Cold War eller Call of Duty: Warzone är att spela nu i helgen, då du kommer att få dubbel XP från 5 februari till 8 februari, och om spelar på PlayStation, kan du börja dra nytta av bonus XP:n redan idag.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev