Call of Duty: Black Ops - Cold War är officiellt det nya spelet i serien

Call of Duty: Black Ops - Cold War är officiellt det nya spelet i serien

Under de senaste månaderna har det funnits massor av rykten och tonvis med ledtrådar som har pekat mot att Kalla kriget är huvudtemat för nästa spel i Call of Duty: Black Ops-serien. Men det dröjde till i förrgår innan Activision äntligen bekräftade att Call of Duty: Black Ops - Cold War kommer att vara årets spel och även om det inte precis är en överraskning så är annonseringen ett förspel till en serie avslöjanden om vilka sorts funktioner som den nya titeln erbjuder spelarna. Call of Duty: Black Ops - Cold War har inte avslöjats officiellt och vi kommer få vänta ännu en vecka innan vi vet mer om det. Å andra sidan ger det oss en del insikt i det historiska scenariet där spelet kommer att äga rum.

 

 

Smygtitten ger inte direkt information om Call of Duty: Black Ops - Cold War, men den berättar berättelsen om Sovjet-avhopparen Yuri Bezmenov och talar om den kända Sovjet-spionen "Perseus". Dessa är två karaktärer med relevanta roller i de historiska händelserna som ägde rum under Kalla kriget, en period med intensiv spänning mellan USA och Sovjet som hade en märkbar påverkan på de flesta andra länderna världen över och det bidrog till att forma en geopolitisk karta.

Den 26 augusti är datumet som Activision har valt för att officiellt avslöja Call of Duty: Black Ops - Cold War, och vi förväntar oss att få se en ny video som ger oss fler detaljer om spelet och som visar en del av spelmekaniken om vi har tur. Vi vet inte vilken typ av approach som utvecklarna kommer att ta med Cold War, och vi tvivlar på att Call of Duty: Black Ops - Cold War kommer att vara ett spionspel med smygmekanik och liknande, men det kommer att bli intressant att få reda på vilken typ av nyheter som det ger Call of Duty: Black Ops-serien.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev