Call of Duty: Black Ops - Cold War Season 2 får ett nytt Zombie-läge

Call of Duty: Black Ops - Cold War Season 2 får ett nytt Zombie-läge

Call of Duty: Black Ops - Cold War har nått rätt stora framgångarsnabbt. Även om detta inte kan betraktas som ovanligt på grund av den enorma mängd fans som Call of Duty-serien har, är spelupplevelsen fantastisk, och populariteten har också ökat på grund av det enorma antalet spelare som Call of Duty: Warzone tar med sig till serien som ett free-to-play Battle Royale-spel. Det är inte konstigt att alla är angelägna att prova alla de nyheter som säsong 2 bjuder på nu när den första säsongen av Call of Duty: Black Ops - Cold War är på väg att ta slut.

Call of Duty: Black Ops - Cold War Season 2 börjar den 25 februari och kommer ha fyra nya operators, utmaningar, prestige levels och mer, men ett av de mest intressanta tilläggen till spelet kommer att vara Outbreak, ett helt nytt open world läge med zombier. Utvecklaren Treyarch har publicerat en video som avslöjar en mängd detaljer om spelläget som kommer att bli tillgängligt om bara ett par dagar.

 

 

I Outbreak kommer du att vara en del av en grupp med soldat som har ansvaret för att rätta till en serie av avvikelser i tid och rymd. Du måste slutföra olika mål samtidigt som du försöker hålla dig vid liv men det blir inte så enkelt som du kanske tror. Mängder av zombier kommer in på kartan genom dessa portaler som avvikelserna i tidsrymden skapar. Outbreak kombinerar de största multiplayer-kartorna i spelet med zombies för att ge en helt ny spelupplevelse till Call of Duty: Black Ops - Cold War. Nya zombie-typer, fordon och andra nyheter är en del av vad detta nya spelläge har att erbjuda och du kommer att kunna njuta av det utan att behöva betala något extra för det då spelläget kommer som ett gratis tillskott för alla som äger spelet.

Om du vill prova på Call of Duty: Black Ops - Cold War så kan du hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev