Outbreak-läget får en ny karta i Black Ops - Cold War

Outbreak-läget får en ny karta i Black Ops - Cold War

Att det skulle komma ett zombies-läge till Call of Duty-serien är nog inget som någon skulle ha gissat när spelen först blev populära men tack vare att utvecklarna var modiga nog att prova det har det blivit ett vanligt tillskott till de flesta av spelen i serien och en av spelarfavorit. Även om det har funnits flera angreppssätt på zombietemat genom åren, är upplevelsen i Call of Duty: Black Ops - Cold War en av de mest bästa. Outbreak tar spelare till en zon infekterad med zombier, där de måste slutföra vissa mål samtidigt som monstren måste hållas i schack.

Outbreak-läget utspelar sig på någon av tre olika kartor från Fireteam-läget som har anpassats för just zombie-upplevelsen, inklusive Alpine, Golova och Ruka. Men zombies-läget i Call of Duty: Black Ops - Cold War fortsätter att öka i popularitet, och utvecklaren Treyarch har hintat på att det kommer komma en helt ny karta till Outbreak på sin Twitter.

 

Bilderna på twitter kommer förmodligen att vara bekanta för de som äger Call of Duty: Black Ops - Cold War, eftersom de påminner om Sanatorium, den fjärde Fireteam-kartan, men vi är säkra på att du kommer att kunna ta reda på vilken karta det blir eftersom den förmodligen att bli tillgängligt i spelet mycket snart. Den andra säsongen av Call of Duty: Black Ops - Cold War lägger till en mängd extra innehåll och funktioner till spelet, och det är ett frestande alternativ för de spelare som fått kontakt med Call of Duty-franchisen via Warzone, Free-to-play Battle Royale-spel baserad på Call of Duty: Modern Warfare.

 

 

Vi tycker helt klart att du borde prova Warzone innan du köper Call of Duty: Black Ops - Cold War. Den senare erbjuder en mer komplett upplevelse med ett brett utbud av multiplayer-lägen och singleplayer-uppdrag, men Battle Royale-versionen är gratis!

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev