Ny version av Diablo 2 blir verklighet

Ny version av Diablo 2 blir verklighet

Det som vi spekulerade om det för några veckor sedan, har nu blivit officiellt,  lanseringen av en helt ny version av det klassiska actionrollspel Diablo II utannonserades för bara ett par dagar sedan. Blizzcon Online, det årliga eventet som fungerar som en plattform för alla nyheter som kommer till Blizzard-spel under de kommande månaderna, ägde rum förra helgen och det har inte varit brist på intressanta nyheter. Den mest intressanta är den att det klassiska Action RPG:et som tog Diablo-serien till rampljuset, Diablo II får en omgjord version, något som lär glädja fansen av serien rejält.

Diablo II: Resurrected kommer vara en ny version av det klassiska spelet och  expansionen Lord of Destruction och det kommer släppas i år till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S och Nintendo Switch. Det kommer att inkludera hela kampanjen från orginalspelet och dess expansion inklusive de sju karaktärsklasserna: Amazon, Assassin, Barbarian, Druid, Necromancer, Paladin och Sorceress. Diablo II: Resurrected kommer att förbättra spelupplevelsen med dynamiskt ljus, nya animationer, stöd för grafik i 4K och moderniserad film, men utvecklarnas mål är att få spelarna att känna exakt samma känslor som när de spelade originalspelet. När allt kommer omkring anses Diablo II fortfarande vara det bästa spelet i Diablo-serien av en majoritet av spelarna, även om Diablo III har haft stora framgångar och det fortfarande finns ganska många som spelar för det. Diablo II: Resurrected kommer att innehålla crossplay mellan alla plattformar, något som kommer göra det lättare att spela med kompisar och förbättra upplevelsen på multiplayerläget som gjorde det ursprungliga spelet så populärt.

 

 

Som vi förväntade oss så är det Vicarious Visions som ansvarar för att göra remastern, och det kommer att vara ett fantastiskt tillfälle att sätta det de lärde sig när de gjorde Crash Bandicoot N Sane Trilogy på prov. Inget releasedatum har bekräftats för Diablo II: Resurrected men vi förväntar oss att det kommer komma fler nyheter de kommande veckorna.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev