Instant Gaming EU
 
 

Diablo II: Resurrected kan vara närmare release än vi trodde

Diablo II: Resurrected kan vara närmare release än vi trodde

En av de viktigaste nyheterna som avslöjades under årets Blizzcon Online event handlade inte om Diablo 4, Overwatch 2 eller till och med det ständigt närvarande spelet, World of Warcraft. Tillkännagivandet av en remastrad version av Diablo II fick många av fansen till den populära actionrollspelsserien att glömma allt annat. Det fanns rykten om att Diablo II: Resurrected skulle vara en av nyheterna på eventet redan innan avslöjandet, och den officiella bekräftelsen tillsammans med avslöjandet av en video och några detaljer om spelet drog till sig det mesta av uppmärksamheten hos dem som tittade på eventet från sina respektive hem. Men det bästa med tillkännagivandet var att vi inte skulle behöva vänta länge tills att Diablo II: Resurrected skulle vara redo. Diablo 4 kommer behöva mer tid för att bli klart så under tiden kommer vi kunna spela den nya versionen av spelet som gjorde Diablo-serien riktigt känd.

 

 

Det finns fortfarande inget officiellt releasedatum för Diablo II: Resurrected och hypen för spelet är lika hög som den någonsin varit. Blizzard har planerat att släppa spelet under 2021 och det kan hända tidigare än vi tror med tanke på en del nyheter som kommit ut om de kommande testfaserna. Diablo II: Resurrected's huvudproducent Chris Lena har i en intervju med PCGamesN bekräftat att det kommer att finnas två alfa-tester där en kommer att fokusera på multiplayer-spelet och en på single player.

 

"Vi kommer att börja med en single-player technical alpha, och sen kommer vi att ha en andra technical alpha efter det, vilket blir en sorts multiplayer och stresstestning."

Dessa tester kommer att ge mycket värdefull information till utvecklarna och det skulle vara vara värt att delta i dem för att upptäcka hur kul det nya Diablo II: Resurrected verkar bli. Du kan registrera dig för att gå med i spelets technical alpha genom att besöka den officiella webbplatsen. Att utvecklarna redan pratar om testfaser betyder att spelet inte längre är i ett tidigt skede. Därför är det mycket möjligt att vi kan färdas genom de farliga länderna i Sanctuary tidigare än vi ursprungligen trodde.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev