Diablo II: Resurrected fortsätter med testerna den här helgen

Diablo II: Resurrected fortsätter med testerna den här helgen

Det är lite märkligt att det största tillkännagivandet vid årets Blizzcon handlade om ett gammalt spel istället för att ta en ny titel i rampljuset. Tekniskt sett är Diablo II: Resurrected ett nytt spel men så vitt vi vet kommer det inte att ge många nyheter vad det gäller innehåll jämfört med den gamla versionen av Diablo II, så det verkar vara samma spel med ett nytt skal. Det är sant att det kommer att inkludera nya funktioner som att spara framsteg mellan olika plattformar, moderniserade season-ladders, ett omdesignat användargränssnitt och en utökad stash för att minska eventuella problem med utrymme, men hittills har Blizzard inte avslöjat nåt i stil med nya bossar, fiender eller spelmekanik.

De gamers som var med den första gången när The Dark Wanderer räddade Tristrams värld från att bli ett nytt helvete, kommer att få möjligheten att uppleva den episk historian från början, den här gången med klasserna och innehållet från Lord of Destruction, då de ingår i Diablo II: Resurrected. En av de mest efterlängtade funktionerna i den nya versionen är det co-op multiplayer-läget, vilket gör att 8 spelare och deras legosoldater kan slåss mot invånarna i the Burning Hells.

 

 

Om du är intresserad av att prova Diablo II: Resurrected före lanseringen bör du besöka spelets officiella hemsida och skriva upp dig på alfan. Ett nytt test kommer att äga rum i helgen och gör det möjligt för alla deltagare att spela igenom de två första akterna i spelet. Tre olika klasser kommer att finnas tillgängliga under denna testfas, the Sorceress, the Barbarian och the Amazon. Även om det inte kommer att finnas någon nivåbegränsning och du kommer att kunna spela så mycket du vill så länge betaversionen är ute om du får en inbjudan. Det är det inte möjligt att dela det roliga med andra deltagare då endast single player-läget kommer att vara aktiverat.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev