Marvel's Avengers kommer att få Hawkeye efter sin lansering

Marvel's Avengers kommer att få Hawkeye efter sin lansering

Alla erfarna serietidningsläsare och Marvel-fans vet att det finns en enorm lista över superhjältar som har anslutit till Avengers sedan det bildades 1963 för att konkurrera med DCs Justice League. De nyare filmerna fokuserar på en särskild grupp av dem som kan anses vara grunden för gruppen även om några av originalmedlemmarna i Avengers har utelämnats. Eftersom Marvel's Avengers är ett modernt spel baserat på licensen i sin nuvarande form så innehåller spelet Captain America, Black Widow, Hulken, Iron Man och Thor, med Miss Marvel som en speciell gäst. Men en av våra medlemmar som syntes i filmen saknades och Crystal Dynamics har precis avslöjat att han kommer vara en del av karaktärerna som adderas i Marvel´s Avengers via DLC efter att spelet har utgivits. Vi pratar självklart om Clint Barton, kallad Hawkeye, som har avslöjats i en smakprovsvideo.

 

 

Crystal Dynamics har bekräftat att Hawkeye inte enbart kommer adderas som en spelbar karaktär och de har avslöjat att han kommer att ha en serie med uppdrag separata från huvudkampanjen som introducerar honom till spelarna. Dessa uppdrag kommer att finnas spelbara i singelläge eller i samarbetsläge och utvecklarna har bekräftat att detta kommer att vara en standardprocedur för att addera nya karaktärer till spelet, något som inkluderar fler hjältar i framtiden. Angående priset för att addera Hawkeye till Marvel\s Avengers, så har det bekräftats att det kommer att vara gratis och att detsamma kommer gälla andra eventuella karaktärer senare.

Som du troligen vet om du följt oss, så kommer flera betaevents för Marvel's Avengers äga rum i augusti och spelarna kommer äntligen att få testa spelet. Den officiella utgivningen av Marvel's Avengers är planerat till den 4 september, 2020 för PC, PS4, Xbox One och Google Stadia. Du kan hitta det till bästa pris i vårt jämförelseverktyg.

 

 

 

 

  • Officiell webbplats : Marvel's Avengers
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Crystal Dynamics
  • Utvecklare : Crystal Dynamics
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 čakčamánnu 4
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev