PlayStation-spelare kommer att få mer innehåll i Marvel's Avengers

PlayStation-spelare kommer att få mer innehåll i Marvel's Avengers

Efter att nyligen avslöjat att Hawkeye kommer att ansluta till uppställningen av spelbara karaktärer i Marvel's Avengers så har mer info om spelet avslöjats vilket har gjort många spelare besvikna.

Under flera år har det funnits en särskild rivalitet mellan Xbox-, PlayStation- och PC-spelare, på grund av de specifika plattformarna, och det är inte ovanligt att se spelare argumentera om detta på sociala nätverk och i forum. Den här rivaliteten är just nu rätt så livlig då den kommande utgivningen av den nya generationens konsoler och den senaste informationen som avslöjats om Marvel's Avengers verkar vara ett rätt så hett ämne.

I början på veckan fick vi reda via Playstation-bloggen att Spider-Man, en av de populäraste superhjältarna endast skulle finnas tillgänglig för PlayStation-spelarna. Spider-Man kommer att finnas tillgänglig gratis på Sonys konsoler tidigt under 2021, och det är just nu oklart ifall detta kommer att vara tillfälligt eller inte.

 

 

Nu när betafasen kommer allt närmare har ett nytt inlägg på PlayStation-bloggen om Marvel's Avengers adderat bränsle på elden, då Spider-Man inte är den enda fördelen som PlayStation-spelarna får. Artikeln i fråga beskriver community-utmaningarna som kommer att finnas tillgängliga i spelet, och som låter spelarna klara uppdrag tillsammans för att vinna belöningar. Inlägget avslöjar även lite mer om kosmetiska föremål. Men infon som har fått spelarna att hoppa till är att PlayStation-spelarna kommer att ha tillgång till extra utmaningar och även nya kosmetiska föremål. PlayStation Plus-prenumeranter kommer att få ännu fler bonusar.

Det verkar som att ifall du vill få hela upplevelsen av alla funktioner i Marvel\s Avengers så måste du spela på Sony-konsoler. Men det är inte omöjligt att dessa funktioner endast är tillfälliga eller att Crystal Dynamics ändrar sina planer, med tanke på uppståndelsen som det har skapat. Hur som helst och oavsett vilken plattform du planerar att spela Marvel's Avengers på, så finns bästa pris att hitta i vårt jämförelseverktyg.

  • Officiell webbplats : Marvel's Avengers
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Crystal Dynamics
  • Utvecklare : Crystal Dynamics
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 čakčamánnu 4
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev