Marvel's Avengers släpps till nya generationens konsoler nästa månad

Marvel's Avengers släpps till nya generationens konsoler nästa månad

Marvel's Avengers drar nytta av filmernas enorma popularitet för att leverera en spännande upplevelse som ger dig kontroll över några av de mäktigaste hjältarna i Marvel-universum. Spelet har blivit en favorit bland Marvel Comics fans sedan det släpptes i september 2020, men även om grafiken är ganska fin finns det många spelare som har väntat på släppet av Marvel's Avengers till nästa generations konsoler då det kommer kunna dra nytta av de nya konsolernas möjligheter.

Crystal Dynamics och Square Enix har just bekräftat att lanseringen av Marvel's Avengers på PlayStation 5 och Xbox One Series X / S kommer att äga rum den 18 mars. Om du redan äger spelet på PlayStation 4 eller Xbox One har du rätt till en gratis uppgradering till nästa generations version så snart den finns tillgänglig. Du kommer också att kunna överföra dina sparade spel så att du inte behöver spela om allt.

 

 

Släppet av den nya versionen kommer att åtföljas av en ny DLC som lägger till en av de mest ikoniska Avenger-medlemmarna till spelet. Clint Barton, känd som Hawkeye, kommer att gå med i gruppen med superhjältar som du kan spela som i Marvel's Avengers. Utrustad med sin båge och ett gäng specialpilar kan han hantera fiender på avstånd på ett antal olika sätt. DLC:et Operation: Hawkeye - Future Imperfect kommer också att lägga till en ny berättelse där våra hjältar får möta en ny skurk: Maestro.

DLC kommer att vara gratis för alla som äger spelet oavsett plattform, så det kommer att bli en trevlig bonus för dem som inte har Marvel's Avengers än och planerar att prova det på sina nya konsoler. Kom ihåg att besöka vår jämförelsetjänst för att hitta spelet till bästa pris om du är en av dessa spelare.

  • Officiell webbplats : Marvel's Avengers
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Crystal Dynamics
  • Utvecklare : Crystal Dynamics
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 čakčamánnu 4
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev