Marvel's Avengers beta startar nästa månad

Marvel's Avengers beta startar nästa månad

Trots kontroversen om karaktärernas utseende när spelet annonserades, så har Marvel's Avengers lyckats övertyga många spelare med sina spelvideor, och som blivit ett av de mest efterlängtade spelen 2020. Massor av fans väntar på att få slåss mot AIM och upptäcka vad som ligger bakom den tragiska händelsen som orsakade att Avengers upplöstes och fick Captain America att försvinna. Märkta som fredlösa och med hjälp av en ung Kamala Khan (Miss Marvel) kommer våra favoritsuperhjältar att behöva utreda en möjlig inblandning av organisationen som leds av George Tarleton (M.O.D.O.K.), som kontrollerar staden San Francisco.

Om berättelsen låter tillräckligt intressant för dig bör du överväga att delta i de tre beta-evenemangen som utvecklaren Crystal Dynamics har planerat för nästa månad. Det första kommer att äga rum 7-9 augusti och kommer endast att finnas tillgängligt för de som har förbeställt spelet till PlayStation 4. Det andra startar 14 augusti och det kommer att vara två dagar, där det kommer att öppna för alla spelare på PS4 och för alla de som har förbeställt spelet till Xbox One och PC. Slutligen, om du inte har förbeställt Marvel's Avengers för någon plattform ännu, så har du fortfarande chansen att prova spelet innan dess släpp efter den tredje betafasen som kommer att köra från 21-23 augusti. Glöm inte att registrera dig för att delta.

 

 

Crystal Dynamics har inte delat några detaljer om vilken typ av innehåll som kommer att finnas tillgängligt för spelarna under varje del av beta-evenemangen men vi kommer troligtvis att få mer information i frågan under Marvel's Avengers War Table live stream som kommer att äga rum den 29 juli. Utgivningen av Marvel's Avengers är planerat till den 4 september så det här kan vara din enda chans att prova spelet innan det.

  • Officiell webbplats : Marvel's Avengers
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Crystal Dynamics
  • Utvecklare : Crystal Dynamics
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 čakčamánnu 4
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev