Metro: Last Light Redux finns att ladda ner gratis till PC

Metro: Last Light Redux finns att ladda ner gratis till PC

Efter den stora framgången med den Star Wars: Battlefront II giveaway som ägde rum för några veckor sedan på Epic Games Store, är det nya gratis spel på gång den här veckan. Du kan göra anspråk på Metro: Last Light Redux och For the King på Epic Games Store fram tills nästa torsdag. Även om båda spelen är helt olika när det gäller spel, kan de att vara ett trevligt tillskott till ditt spelbibliotek, och allt du behöver göra för att få dem är att logga in på ditt EGS-konto och ladda hem dem. De kommer att finnas permanent tillgängliga för dig efter det, och du kan ladda ner och installera dem så många gånger du vill.

Metro: Last Light Redux är den remasterade versionen av Metro: Last Light och är samma sorts postapokalyptiska skräck FPS som sin föregångare men med förbättrad grafik och nya spellägen. Den innehåller också alla DLC:s som släppts till originalspelet. Att försöka överleva i tunnelbanan i Moskva efter en kärnkraftskonflikt har aldrig varit så spännande.

 

 

For the King är ett strategispel som kombinerar rogue-mekanik och turbaserad strid för att leverera en fantastisk upplevelse för flera spelare. Du får delta i utmanande slagsmål när du utforskar procedurgenererade kartor fulla av uppdrag och events.

 

 

Förstapersonsskjutare eller strategi. Du behöver inte välja vilken du föredrar just nu eftersom du kan få båda spelen nu och bestämma dig senare. Den enorma mängd spel som spelare har kunnat få gratis sedan Epic Games Store lanserades har bidragit till att göra plattformen ganska populär, men det betyder inte nödvändigtvis att de säljer fler spel. Oavsett fallet är möjligheten att få ett spel utan att behöva betala för det på PC inte nåt vi tackar nej till.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev