Customization av rustningar läggs till i Assassin's Creed Valhalla

Customization av rustningar läggs till i Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft har en lång historia av att lägga till nytt innehåll och funktioner till spelen i Assassin's Creed-serien efter lanseringen. Assassin's Creed Valhalla är inget undantag från regeln. Utvecklarna har varit fokuserade på att förbättra spelet på flera sätt och har gjort det sedan det släpptes i november 2020, men ankomsten av uppdateringen 1.2.0 ger en funktion som spelare har begärt från dag ett, och det är möjligheten för att anpassa Eivors utseende i spelet. Den kostnadsfria uppdateringen gör det möjligt för spelare att få all utrustning att se ut som de vill. Allt de behöver göra är att ta dem till Gunnars smedja i Ravensthorpe och betala en avgift på 50 silver.

Men uppdateringen 1.2.0 för Assassin's Creed Valhalla lägger till många nya saker. Ostara-festivalen är ett event i spelet som kommer att pågå från den 18 mars till 8 april. Inte mycket har avslöjats om det men vi kommer att få reda på mer detaljer om ett par dagar. Uppdateringen lägger också till tre nya skills till din karaktär. Fearless Leaper låter dig göra en språngattack från vilken höjd som helst med större skada och områdeseffekt, Raven's Loot låter dig plocka upp byten från mål du dödar på långt håll, och Loot Food ökar dina möjligheter att få mat när du dödar fiender.

 

 

Som det hände i tidigare uppdateringar ger 1.2.0 också ett stort antal spelförbättringar och buggfixar som kommer att förbättra din spelupplevelse i Assassin's Creed Valhalla. Du kan lära dig alla detaljer om uppdateringen genom att läsa deras officiella patch noteringar här, inklusive releasetid för varje region när patchen läggs till idag.

Som vanligt, om du inte har Assassin's Creed Valhalla än, kan du hitta det till det bästa priset på vår jämförelsetjänst om du vill uppleva hur livet är för en krigare under vikinginvasionen i England på 900-talet.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev