Ny spelmekanik i Assassin's Creed Valhalla har avslöjats tillsammans med dess utgivningsdatum

Ny spelmekanik i Assassin's Creed Valhalla har avslöjats tillsammans med dess utgivningsdatum

Assassin's Creed Valhalla har redan fått massor av bläck att flöda efter dess officiella avslöjande i april, på grund av dess tema, Vikingar. Den första annonseringen av spelet som ackompanjerades av en första trailer gjorde spelarna förtjusta, det var dock helt andra tongångar efter förra månadens avslöjande om spelmekaniken eftersom videon inte innehöll något av den.

Men igår fick vi se en lång presentation av spelmekaniken i Assassin's Creed Valhalla under onlinekonferensen Ubisoft Forward. Assassin\s Creed Valhalla var ett av de utvalda spelen tillsammans med Watch Dogs Legion och Far Cry 6 och vi fick reda på mer om spelet.

 

 

För det första kunde vi se karaktären som vi spelar mer i detalj. Spelpresentationen spelades denna gång av den kvinnliga versionen av huvudkaraktären. Berättelsen äger rum i slutet av 800-talet och tar oss till England, en plats där Vikingaplundrare nödvändigtvis inte är välkomna. Assassin's Creed Valhalla innehåller ett förnyat stridssystem som låter spelarna använda två vapen samtidigt, inklusive två sköldar, vilket möjliggör en rad strategialternativ. Om du föredrar att undvika direkt konfrontation så finns det även ett infiltrationssystem. Spelet har även en plats för utforskande och du kommer att behöva samla olika resurser till din bas för att få den att växa och nå framgång. Till skillnad mot tidigare Assassin's Creed-spel så återgenereras inte livet automatiskt i Assassin's Creed Valhalla och du kommer att behöva hitta föremål som återställer det. En annan viktig sida av spelmekaniken är att du kommer att kunna delta i raids ackompanjerade av dina kamrater. 

 

 

De som var besvikna av förra månadens trailer kommer att hitta massor av bilder och information om spelet, inte enbart i spelvideon utan även i en annan lång video som följdes efter showen.

Slutligen som pricken över i:et är att vi nu vet utgivningsdatumet för Assassin's Creed Valhalla som är planerat till den 17e november till PS4, Xbox One, och PC, och senare i år till nästa generationens konsoler.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev