Ubisoft visar kvinnliga Eivor för första gången i en Assassin's Creed Valhalla-video

Ubisoft visar kvinnliga Eivor för första gången i en Assassin's Creed Valhalla-video

Det är välkänt att huvudpersonen i Assassin's Creed Valhalla är Eivor och att du kan spela som en manlig eller kvinnlig version och byta mellan dem när som helst under spelet. Ubisoft gjorde det ganska tydligt när det nya spelet i Assassin's Creed-serien annonserades för första gången för några månader sedan. Vi har även haft möjlighet att se en manlig version av huvudpersonen i alla bilder som släppts om spelet så här långt, men ingen hade ännu skymtat kvinnliga Eivor tills innehållet för Assassin's Creed Valhalla Collector's Edition annonserades, eftersom de inkluderade en figur som representerade henne. Men det verkar som att Ubisoft ha beslutat sig för att fixa det och har publicerat en ny version av orginalet i en avslöjande video för Assassin's Creed Valhalla, den här gången med den kvinnliga Eivor som huvudperson.

 

 

Videon annonserades som den officiella soundtrack cinematiska trailern av Assassin's Creed Valhalla, men alla de som har sett originalet av den avslöjande videon vet att det är exakt samma. Många undrar om anledningen till varför Ubisoft har valt att publicera den på det här sättet. Den franska utvecklaren har varit i strålkastarljuset nyligen efter att flera anklagelser om sexuellt ofredande och trakasserier har riktats mot flera Ubisoft-anställda. Det är inte troligt att de är tvingade att visa den kvinnliga versionen av huvudpersonen, men att inte göra det känns inte vettigt då de annonserat det som en relevant egenskap i spelet.

 

 

Oavsett om du väljer att spela som en man eller kvinna, eller om du vill byta när som helst under spelet så erbjuder Assassin's Creed Valhalla erbjuder dig allt du behöver för en episk upplevelse som låter dig uppleva en vikingaplundrares liv i slutet på 800-talet när de invaderade Storbritannien. Förvänta dig massor av action, en spännande berättelse och massor av ny spelmekanik i ett episkt äventyr som kommer att börja i november 2020.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev