Assassin's Creed Valhalla får spelläget the River Raids

Assassin's Creed Valhalla får spelläget the River Raids

Trots att spelen i Assassin's Creed-serien varit underhållande för spelare i många är så lyckas Ubisoft överraska oss och ta spelet till en ny nivå med varje ny del. Assassin's Creed Valhalla har blivit ett av de mest populära spelen i serien. Vi vet inte om det beror på att gamers älskar vikingar eller om det är på grund av alla spelnyheter i spelet, men sanningen är att Eivor redan är en legendarisk karaktär vars berömmelse är i nivå med Ezio Auditore da Firenze, den ikoniska huvudpersonen i Assassin's Creed II.

Assassin's Creed Valhalla erbjuder redan tillräckligt med innehåll för att hålla dig upptagen länge med massor av platser i England att utforska och fiender att slåss mot medan du försöker hålla folket i din bosättning tryggt och hjälpa dem att frodas i ett fientligt land. Men Ubisoft har planer på att utöka spelet, och Assassin's Creed Valhalla får idag den största patch som släppts hittills. Den nya patchen 1.1.2 kommer att landa idag på alla plattformar och det ger ett helt nytt spelläge till spelet, River Raids, där du kommer att utforska nya regioner i England och leta efter nya mål att göra räder mot, med mer plundring och fler utmanande strider för dig och din klan.

 

 

Uppdateringen innehåller också nya förmågor för Eivor, som nu kommer att kunna lägga en fälla som får fiender att gå bärsärkagång, sätta skräck i fiender som är nära med ett vilt stridsrop eller utföra en kraftfull shoulderbash för att slå tillbaka fiender. Dessa förmågor kommer att bidra till att göra vår  vikingaledare till en kraft att räkna med.

Titeluppdatering 1.1.2 för Assassin's Creed Valhalla innehåller också flera spelförbättringar, balansförändringar och buggfixar som du kan hitta genom att kolla in Ubisofts officiella patch notes. Storleken på uppdateringen varierar mellan 10 och 20 GB beroende på vilken plattform du spelar spelet, så var redo för en omfattande nedladdning innan du spelar Assassin's Creed Valhalla idag.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev