Instant Gaming EU
 
 

Armored Core VI: Fires of Rubicon har avtäckts

Armored Core VI: Fires of Rubicon har avtäckts

Hidetaka Miyazaki, skaparen av Souls-serien, gör det igen. FromSoftware-chefen vann Årets spel 2019 med Sekiro: Shadows Die Twice och nu, igen 2022, med Elden Ring. Det är en bedrift för få i branschen, men verkligen välförtjänt för Miyazaki med sina banbrytande spel som skakade om branschen.

Men innan han blev skaparen av Soulsborne och det mest kritiska namnet inom FromSoftware, gick Miyazaki med i företaget som designer för en annan serie, varav en också var närvarande vid TGA 2022: Armored Core. En världspremiär av Bandai Namco och FromSoftware tillkännagav återkomsten av mecha-serien med Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Bandai Namco delade också med sig av en officiell beskrivning av det nya spelet i serien:

Dynamisk, fartfylld mech-action.

Baserat på kunskapen från den gemensamma utvecklingen av deras senaste titlar, vill Bandai Namco Entertainment och FromSoftware leverera ett nytt actionspel. Genom att kombinera FromSoftwares mångåriga expertis inom mech-spel och deras karaktäristiska robusta gameplay, kommer Armored Core VI: Fires of Rubicon bli en ny actionupplevelse.

I Armored Core VI: Fires of Rubicon kommer spelarna att sätta ihop och styra sin egen mech med 3D-manövrerbarhet för att röra sig fritt genom tredimensionella fartfyllda uppdrag. Ta dig an svåra utmaningar och överväldiga dina fiender med dynamiska rörelser som till fullo utnyttjar avstånds- och närstrid. Spelare kan njuta av en mängd olika handlingar som bara kan förverkligas med mechs.

Spelets berättelse handlar om ett mystiskt ämne som hittades på den avlägsna planeten Rubicon 3 och som påstods vara en energikälla som kunde utveckla mänsklig teknik på ett expressivt sätt. Ämnet visade sig dock vara farligare än väntat och orsakade en katastrof där planeten och dess omgivningar exploderade och skapade ett brinnande stjärnsystem. Ett halvt sekel senare blir spelaren indragen i en kapplöpning för att erövra detta ämne igen i Rubicon 3.

Franchisen har haft ett uppehåll sedan Armored Core V lanserades 2012 för PS3 och Xbox 360. Uppföljaren kommer att lanseras 2023 till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S och PC. När lanseringen närmar sig kan du hålla koll på vår komparator för att kolla in de bästa erbjudandena på Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev