Armored Core VI Fires of Rubicon - första gameplay-trailern är hektisk

Armored Core VI Fires of Rubicon - första gameplay-trailern är hektisk

FromSoftware och Bandai Namco har delat med sig av en gameplay-trailer för deras kommande mecha-actionspel tillsammans med ett definitivt lanseringsdatum. Armored Core VI Fires of Rubicon är fullt av mech-action, inklusive fartfyllda strider, djupgående anpassning och spännande bosstrider. Serien har haft ett uppehåll sedan Armored Core: Verdict Day, som släpptes 2013 för PlayStation 3 och Xbox 360.

I följande trailer kan du se vad du kan förvänta dig av Armored Core VI Fires of Rubicon:

Den här delen handlar om ett mystiskt nytt ämne som kallas "Coral" och som upptäckts på den avlägsna planeten Rubicon 3. Som energikälla förväntades detta ämne dramatiskt förbättra mänsklighetens tekniska och kommunikativa kapacitet. Istället orsakade det en katastrof som slukade planeten och de omgivande stjärnorna i lågor och stormar och bildade ett brinnande stjärnsystem. Nästan ett halvt sekel senare har Coral dykt upp igen på Rubicon 3, en planet som nu är förorenad och avstängd efter katastrofen. Utomjordiska företag och motståndsgrupper kämpar om kontrollen över ämnet. Spelaren infiltrerar Rubicon som en oberoende legosoldat och hamnar i en kamp om substansen med företagen och andra fraktioner.

Spelledaren Masaru Yamamura delar med sig av några insikter om Armored Core VI:s miljöer:

"Det är en invecklad och mångskiktad värld, full av megastrukturer och enorma underjordiska anläggningar som byggts av dess tidigare invånare. Dessa strukturer täcker en planetär yta som drabbats av extrem kyla och föroreningar i efterdyningarna av den stora katastrofen, och spelaren kommer att utforska dessa olika miljöer när de fortsätter."

Armored Core VI Fires of Rubicon innehåller mycket mobila och anpassningsbara mechas och försätter spelarna i fartfyllda strider där de kan använda offensiva och defensiva manövrar på både marken och i luften för att övervinna fienderna. För att bli den mest framgångsrika och lönsamma legosoldaten på Rubicon 3 måste spelarna behärska snabbt föränderliga stridsavstånd, använda miljön för att skydda sig och slåss i alla riktningar för att övervinna utmanande fiender och situationer.

Armored Core VI Fires of Rubicon gameplay trailer big boss

En mekanik som kallas Assault Boost gör det möjligt för spelare att omedelbart växla mellan eldstrid på långt håll och närstrid, vilket direkt påverkar ett helt nytt tillägg i serien, stagger. När en Armored Core träffas upprepade gånger kan det överbelasta deras system och göra dem bedövade. Vapen, avstånd och annan strategisk utrustning kan hjälpa till att stagga fiender snabbare. Förhoppningsvis kommer stagger att vara effektivt mot kolossala bossar som förväntas återvända i den här delen.

Precis som med Elden Ring kommer FromSoftware att släppa Armored Core VI Fires of Rubicon för alla plattformar. Spelet kommer den 25 augusti till PC, Xbox One, Xbox Series S/X, PlayStation 4 och PlayStation 5. Du kan säkra ditt exemplar i vår jämförelse, som erbjuder de billigaste Armored Core VI Fires of Rubicon CD-nycklarna och rida på den mest fashionabla och mäktiga mecha någonsin.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev