Armored Core VI briljerar med sin imponerande grafik

Armored Core VI briljerar med sin imponerande grafik

Fansen av den populära mechaserien från skaparna av Dark Souls och Bloodborne fick en glimt av Armored Core VI: Fires of Rubicon gameplay för ett par månader sedan. Även om videon var ganska cool och visade många av funktionerna i den kommande delen i tredjepersons actionvideospelserien, var kvaliteten på bilderna som Bandai Namco visade då inte den bästa.

Nu har vi en mycket bättre möjlighet att se de imponerande mechorna i spelet i aktion tack vare en ny version av Armored Core VI: Fires of Rubicon-video, den här gången släppt i hög upplösning. Allt ser mycket bättre ut i 4K vid 60 FPS, som du kan se i videon nedan.


Mecha-strid när den är som bäst

Armored Core VI: Fires of Rubicon har en helt annan inställning till mecha-strider än andra spel i genren. Med stort fokus på action och mecha-anpassning siktar spelet på att leverera en unik upplevelse som håller dig fastklistrad vid skärmen samtidigt som du har massor av kul. Anpassningsmekaniken, som låter dig ladda en mängd olika vapen på varje hardpoint för att anpassa dig till varje uppdrag, påminner om spel som Mechwarrior 5 men tredjepersonsstriderna och den visuella aspekten av spelet är på en helt annan nivå. Det är mycket mer av ett actionspel där du kan undvika fiendens attacker istället för att förlita dig på skrymmande pansar eller sköldar. Det känns definitivt mycket mer interaktivt och dynamiskt än många andra spel i genren.

Det kommer att bli ganska intressant att se en fullständig video som beskriver detaljerna i spelet som FromSoftware kommer att ta med sig till bordet med Armored Core VI: Fires of Rubicon. Förhoppningsvis kommer vi att få se fler videor innan spelet släpps den 25 augusti på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X/S. Under tiden kan du använda vår komparator för att få en billig Armored Core VI: Fires of Rubicon och bli redo att spela från dag ett.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev