Instant Gaming EU
 
 

Zelda: Tears of the Kingdom kommer att finnas kvar ett bra tag

Zelda: Tears of the Kingdom kommer att finnas kvar ett bra tag

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är på väg att bli det mest framgångsrika Zelda-spelet genom tiderna. Föregångaren The Legend of Zelda: Breath of the Wild hade imponerande försäljningssiffror för ett spel som är exklusivt för Nintendo Switch-konsoler, men Tears of the Kingdom har redan överträffat dem med råge. Den senaste delen i serien med Link i huvudrollen har sålt nästan tre gånger fler spel. Antalet spelare som har valt en samlarutgåva har också ökat.

Imponerande framgång

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom har fängslat fansen med sin nya mekanik, särskilt den som gör att du kan använda combine items för att skapa nya. Internet är fullt av videor som visar en mycket originell och kreativ användning av sådana mekaniker. Bland annat finns det många videor med apparater som aldrig setts förut eller som använder stackars Korok som testobjekt för de mest galna experiment. Spelet hyllas för att det låter spelarna göra oväntade saker. Vem bryr sig om vissa av dem inte är särskilt lämpliga, så länge det är roligt?

Vissa analytiker påpekar redan att The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kommer att toppa listorna i flera år, vilket är långt mer än imponerande. Vi får vänta och se om spelet lyckas med en sådan bedrift. Hittills är The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom årets högst rankade spel på Metacritic och nummer 1 genom tiderna på OpenCritic.

Om du ännu inte har upptäckt orsakerna bakom denna framgång och de hemligheter som döljs i himlen långt ovanför Hyrule, kan du använda vår komparator för att hitta de bästa erbjudandena på The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom codes för Nintendo Switch när som helst.

  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Nintendo
  • Utvecklare : Nintendo
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2023 miessemánnu 12
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev