Zelda: Tears of the Kingdom slår rekord på bara 3 dagar

Zelda: Tears of the Kingdom slår rekord på bara 3 dagar

Alla förväntade sig att The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom skulle bli en hit, men ingen trodde att det skulle bli massivt så snabbt. Bara tre dagar har räckt för att det ska passera 10 miljoner sålda exemplar världen över på Nintendo Switch, vilket gör att det kommer mycket nära de siffror som Pokémon Scarlet och Pokémon Violet uppnådde. Det snabbast säljande spelet i serien är bara en av de milstolpar som spelet har nått med den siffran, men det har fortfarande en lång väg kvar. Om vi tar hänsyn till att Breath of the Wild sålde nästan 30 miljoner exemplar under sex år, kan vi titta på en av de bästa säljarna i historien om det japanska företaget.

Den bästa i serien?

Den siffran är ännu mer imponerande än den ser ut eftersom The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är exklusivt för Nintendo Switch-konsoler. Därför ligger Links senaste äventyr långt efter många andra trippel-A-titlar som har släppts i år på flera olika plattformar. De möjligheter som spelet erbjuder spelarna med sin nya gameplay systems är en av nycklarna till dess enorma popularitet eftersom Link kan göra saker i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom som han aldrig kunnat göra tidigare i serien.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är redan ett rekordspel men vi kommer fortfarande att behöva vänta lite längre för att se om det kan överträffa Super Mario Kart 8 och bli det bästsäljande spelet på Nintendo Switch. Om du vill bidra till det målet är du välkommen att köpa din The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch key till bästa pris med vår jämförelsetjänst.

  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Nintendo
  • Utvecklare : Nintendo
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2023 miessemánnu 12
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev