Instant Gaming EU
 
 

Köp The Outer Worlds : Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle är ett omfattande paket som innehåller det fullständiga spelet tillsammans med flera bonusfunktioner. Spelet utspelar sig i en alternativ framtid och tar dig med på en spännande resa till rymdens yttersta gränser, där du möter en mängd unika och intressanta karaktärer, märkliga varelser och farliga fiender.



    När du utforskar den stora öppna världen kommer du att stöta på olika fraktioner och företag som erbjuder dig uppdrag och uppgifter att slutföra. Dina val och handlingar kommer att ha en betydande inverkan på berättelsen, liksom ödet för de människor och platser du stöter på. Med flera olika spelstilar och karaktärsbyggen att välja mellan kan du anpassa din upplevelse så att den passar just din spelstil.



    Det icke-obligatoriska företagssponsrade paketet innehåller extra innehåll som Expansion Pass, som innehåller två expansioner för The Outer Worlds. Expansionen Peril on Gorgon tillför nya vapen, fiender och berättelser till spelet tillsammans med en ny berättelse som låter dig ta del av Halcyonkolonins mörkaste hemligheter. Det innehåller också expansionen Murder on Eridanos, som tar dig till en helt ny plats för att lösa ett mystiskt mord och introducerar nya karaktärer, vapen och uppdrag.



    Paketet ger dig också tillgång till spelets originalsoundtrack, med 43 låtar från kompositören Justin E. Bell.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Outer Worlds Non Mandatory Corporate Sponsored Bundle

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om The Outer Worlds : Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev