Cadence of Hyrule kommer att få en fysisk version och ett Season Pass

Cadence of Hyrule kommer att få en fysisk version och ett Season Pass

Cadence of Hyrule som släpptes för lite över ett år sedan på Nintendo Switch har vunnit över spelare med ett rätt så speciellt recept. Det är en blandning mellan Crypt of the NecroDancer och The Legend of Zelda, det tar spelmekaniken från det förstnämnda, ett rytmisk rogue-liknande spel där du rör dig för att attackera följt till rytmen från musiken, för att sedan placera det i The Legend of Zelda-seriens universum.

Cadence of Hyrule har redan ett första gratis DLC, Ode to Octavo, som släpptes i slutet på förra året och erbjöd Cadence of Hyrule-spelarna möjlighet att spela som karaktären Octavo, antagonisten i spelet, men även med en ny berättelse och ett dungeon-läge.

 

 

Under Nintendo Direct Mini som ägde rum i förrgår kunde vi upptäcka att Cadence of Hyrule kommer att expanderas, inte med ett utan med tre nya DLC:s. Det första finns redan tillgängligt, och det är ett karaktärpack som adderar Impa, Aria, Frederick, Black Link och Black Zelda som spelbara karaktärer. Det andra är Melodies Pack som kommer att addera 39 nya låtar för att ge rytm till ditt äventyr. Slutligen kommer Symphony of the Mask addera Skull Kid från Majora's Mask, en ny karta, nya spår och en ny berättelse när det släpps.

Även om det första av dessa packen redan finns tillgängligt, så har inte de exakta datumen för de andra ännu avslöjats. Melodies Pack är planerat till augusti och Symphony of the Mask anländer i september. Dessa tre nya DLC:en kommer att finnas tillgängliga separat, men även som en del av Season Pass som grupperar ihop dem och det finns redan tillgängligt för köp.

 

 

  • Officiell webbplats : Cadence Of Hyrule
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Brace Yourself Games
  • Utvecklare : Spike Chunsoft Co., Ltd.
  • Läge(n) : Solo, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2019 geassemánnu 13
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev