Fall Guys: Ultimate Knockout kan nå andra plattformar

Fall Guys: Ultimate Knockout kan nå andra plattformar

Fall Guys: Ultimate Knockout som släpptes för bara 10 dagar sedan anses redan vara sommaren 2020:s spel. Det måste nämnas att det redan sålt fler än 2 miljoner exemplar i Steam och samlat över 8 miljoner spelare på PlayStation 4. Fall Guys: Ultimate Knockout ståtar definitivt med imponerande siffror även om det är gratis för PS Plus-prenumeranter. Om du adderar det stora antalet visningar på Twitch så kan man säga att spelet har blivit en succé.

Den andra sidan av berättelsen är att sådan popularitet har gjort att Fall Guys: Ultimate Knockout lider av vissa problem, inklusive serverproblem under lanseringsdagen, när de inte kunde hantera det enorma antalet spelare. Nu har problemet lösts, men utvecklarna behöver ta itu med det ökande antalet spelare som fuskar i spelet. Under de senaste dagarna kunde vi hitta karaktärer som sprang i mycket högre hastighet än normalt, eller som flög genom hela nivån för att nå mållinjen på bara några sekunder. Mediatonic är självklart medvetna om problemet och jobbar med att få ett slut på dessa oönskade beteenden.

 

 

En annan aspekt, denna gång en positiv sådan som kommer från succén av Fall Guys: Ultimate Knockout är att det kan komma att bli tillgängligt på andra plattformar. Just nu kan man endast spela det på PC och PlayStation 4, men Mediatonic inkluderar publiceringen av spelet på Xbox One och Nintendo Switch:

"To start with, Fall Guys will only be available on PS4 and Steam. We'd love to bring the game to other platforms further down the line. Please let us know on Twitter and Discord which platforms you'd like us to release on next - we'd love to see how much demand there is!"

Trots dessa störande grejerna så verkar Mediatonic följa allt vad som händer för att på bästa sätt göra spelarna i Fall Guys: Ultimate Knockout nöjda. De har även släppt en uppdatering igår som adderar ett nytt event, Jump Showdown som fanns i dess beta.

 

???? We're about to drop a new level into rotation!!! ????

Jump Showdown - A fan-favourite from the beta! ????

We'll be adding it in our first update TOMORROW!

Patch-notes in the thread ????????

More new levels will be coming soon - along with new features & costumes ???? pic.twitter.com/zQ4hOI70MP

— Fall Guys ???? (@FallGuysGame) August 11, 2020

 

Om du inte provat Fall Guys: Ultimate Knockout ännu så kan du besöka vårt prisjämförelseverktyg för att hitta det till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev