Grounded ståtar med strålande försäljningssiffror under sin Early Access-utgivning

Grounded ståtar med strålande försäljningssiffror under sin Early Access-utgivning

Obsidian Entertainment har en lång historia av fantastiska rollspel, men de dyker även ner i andra genrer. Ett av deras nuvarande projekt är Grounded, ett äventyr som kommer att göra fans av Disney-filmer förtjusta för spelets miljö är rätt så lik filmen från 1989, Älskling, jag krympte barnen. Spelet annonserades för några månader sedan och sedan dess har det fångat spelares intresse världen över. Detta faktum har gjorts tydligt då Grounded visade stora försäljningssiffror bara några timmar efter att spelet gjordes tillgängligt för Early Access. Det blev ett toppsäljande spel i Steam några timmar efter dess lansering och det säger mycket om ett spel som precis har gått in i Early Access och som inte är färdigt ännu. Det är ännu mer imponerande om vi tänker på att Grounded just nu finns tillgängligt gratis för Xbox Game Pass-spelare. Detta visar definitivt att Obsidian har spelat ut sina kort rätt, vi kan prata om ett mycket viktigt spel under ett år som Game of the Year-utmärkelsen troligtvis har massor av kandidater. Cyberpunk 2077 and Baldur's Gate III är ett par exempel.

 

 

Det höga antalet sålda exemplar har ackompanjerats av en tredjeplats på Twitch lista över mest visade TV-spel. Å andra sidan så har inte motsvarande antal som spelar Grounded i Steam varit lika högt, vilket sträcker sig till 12,500 spelare, vilket är rätt så lågt.

Grounded är ett överlevnadsspel i samarbetsläge där du spelar som ett av fyra barn som har krympts till insektsstorlek, och kommer att upptäcka att trädgården i deras hem kan vara en rätt så farlig plats. Att utforska en stor värld och söka efter resurser för att överleva är bara början på det här spännande äventyret.

 

 

218kr.
Grounded
Grounded
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev