Instant Gaming EU
 
 

Star Wars Battlefront II är det andra gratisspelet på PlayStation Plus nästa månad

Star Wars Battlefront II är det andra gratisspelet på PlayStation Plus nästa månad

Det verkar som att Sony har bestämt att prenumeranterna av PlayStation Plus-tjänsten bör spela förstapersonskjutarspel nästa månad. För några dagar sedan avslöjade vi att Call of Duty WWII skulle vara tillgängligt gratis för PlayStation Plus-medlemmar, och du kan redan ladda ner och spela det om du är en av dessa. Sony meddelade även att det inte var det enda spelet som kommer att vara gratis i juni och nu är det bekräftat att även Star Wars Battlefront II kommer att vara det. Med start den 2a juni kan du ladda ner och spela DICEs shooter och ta del av episka strider som återskapar de bästa stunderna från Star Wars-filmerna.

 

 

Star Wars Battlefront II hade inte ett särskilt bra släpp på grund av en del kontroverser gällande hur spelet hanterade loot-boxar och spelets framfart. Lyckligtvis fortsatte utvecklarna att jobba hårt med spelet och de är klara med att släppa allt planerat innehåll med den senaste uppdateringen. Även om det innebär att vi inte kommer att få se något nytt innehåll till spelet så har Star Wars Battlefront förändrats mycket sedan det släpptes, och det erbjuder nu en mycket bättre upplevelse som har lyckats att göra Star Wars-seriens fans nöjda. Det är definitivt något som bör uppmärksammas.

Spelet innehåller intensiva flerspelarstrider i en rad olika spellägen som kommer att ta dig genom flera planeter. Du kan även låsa upp och spela som många av de populära karaktärerna i Star Wars-serien och upplevelsen är något du inte bör missa om du är ett fan.

 

 

Om du inte har en PlayStation Plus-prenumeration kanske du bör överväga att skaffa en bara för att spela dessa spel nästa månad. Båda av dem kommer att finnas gratis tillgängliga till den 6e juni och om du hämtar dem innan det datumet kommer du att kunna spela dem på ditt PS4 så länge du har en aktiv prenumeration. Om du föredrar att hämta dem permanent utan att betala för prenumerationen, kom då ihåg att du kan hitta Call of Duty WWII och Star Wars Battlefront II till bästa pris med vårt prisjämförelseverktyg.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev