Instant Gaming EU
 
 

Final Fantasy XIV är gratis på PS4

Final Fantasy XIV är gratis på PS4

Bara en dag till är tiden som du har på dig att hämta ditt exemplar av Final Fantasy XIV gratis på PlayStation 4. Square Enix meddelade för några dagar sedan via Twitter att Final Fantasy XIV-startpacket finns tillgängligt på PlayStation Store utan att behöva betala en endaste krona. Detta är en vänlig påminnelse för de som inte redan spelar Square Enix MMORPG och skulle vilja ge det en chans. Spelet tillåter dig att utforska Erzorea och dela dina äventyr med andra spelare online. Allt du behöver göra är att besöka PlayStation Store och hämta ditt exemplar, sedan kommer spelet att vara ditt för alltid. Som många andra MMORPGs är Final Fantasy XIV ett onlinespel som även kräver en prenumeration för att spela den så erbjudandet är bättre än du kan tänka dig för startpacket av Final Fantasy XIV innehåller en 30-dagars gratis spelperiod. Det betyder helt enkelt att om du hämtar spelet innan erbjudandet upphör kommer du kunna spela det gratis i en hel månad.

 

 

Även om Final Fantasy XIV startpack inte inkluderar några av expansionpacken som hittills släppts så är det fortfarande ett fantastiskt sätt att kolla in vad spelet erbjuder. Erbjudandet upphör imorgon, men du kan ladda ner spelet nu, och sen kommer du att ha en månad på dig att prova det gratis. Efter det kan du bestämma om du vill prenumerera på spelet för att fortsätta att spela det eller inte, och även hitta det bästa priset att köpa dess expansionpacks  StormbloodHeavensward, och Shadowbringers i vårt prisjämförelseverktyg.

Om du är ett fan av Final Fantasy-serien har du säkert fullt upp med Final Fantasy VII Remake just nu, men Final Fantasy XIV kan vara ett fantastiskt sätt att spendera din fritid på om du väntar på att de kommande två delarna av spelet ska släppas.

 

 

  • Officiell webbplats : Final Fantasy XIV: Stormblood
  • Kategorier : Mmorpg
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : Square Enix
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2017 geassemánnu 20
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev