Lite mer om The Sims 4 - Eco Lifestyle har avslöjats i en ny video

Lite mer om The Sims 4 - Eco Lifestyle har avslöjats i en ny video

Det annonserades officiellt i början på månaden att nästa Eco Lifestyle expansionpack för The Sims 4 kommer att släppas om lite mer än två veckor. Denna lansering är planerad till 5e juni mer precist. Reaktionerna på annonseringen från spelarna har varit blandade mellan de som är entusiastiska över idéen av innehållet som det erbjuder, och besvikelse bland vissa som tycker att temat är för likt tidigare. Dock har avslöjandet av The Sims 4 gjort att många vill veta mer om det.

En ny trailer med detaljerad spelupplevelse har precis avslöjats. Den är presenterad som en berättelse så kan du upptäcka en rad element som presenteras i The Sims 4 - Eco Lifestyle. parallelt så publicerades en artikel på den officiella The Sims 4-webbplatsen som även ger oss fler detaljer.

En av de viktigaste aspekterna av paketet The Sims 4 - Eco Lifestyle är miljöföroreningar. Vi kan välja att ignorera dem eller försöka att minska dem genom att tillämpa en mer ekologisk livsstil. För att minska dina sims påverkan på miljön så finns nya objekt tillgängliga, som en fuktåterställningsmaskin eller vindkraftverk och solpaneler som nya och effektiva sätta att generera energi. Föroreningar finns tillgängliga i alla spelvärldar förutom Strangerville och destinationsvärldar som den som kommer med Jungle Adventure-packet. Det kommer att vara möjligt att inaktivera det för varje värld, och det har även avslöjats att föroreningar påverkar regnet.

 

 

The Sims 4 - Eco Lifestyle kommer du att kunna samla föremål från soptunnor, samt material för att skapa nya föremål. Packet adderar även två nya karriärer. Frilansande hantverkare och civildesigner, som kommer att vara ansvariga för att renovera staden genom att designa nya ekologiska uppfinningar. Vi har även fått reda på att community-projekt kommer att finnas tillgängliga i nästan alla världar. För Evergreen Harbor vet vi nu att staden av The Sims 4 - Eco Lifestyle kommer att ha tre bostadsområden, Grims Quarry, Conifer Station och Port Promise.

Slutligen är insekter ett annat viktigt tillägg. Du kan föda upp olika arter och sims kan använda dem på flera olika sätt, inklusive som proteinkälla för att ersätta kött.

Lanseringen av packet The Sims 4 - Eco Lifestyle är planerat till den 5e juni för PC, Xbox One och PS4, och vi bör ha ny information snart. Under tiden kan du besöka vårt prisjämförelseverktyg för att få det bästa priset.

Immerse yourself in the intense world of Helldivers 2, where chaos and cooperation define every battle. Are you ready to engage in intense combat and cooperate for the survival of humanity? War awaits.
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev