Instant Gaming EU
 
 

Köp World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Återvänd till Azeroth och upplev World of Warcraft som det var förr med World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic. Den andra expansionen för den klassiska versionen av det mest populära MMORPG:et tar dig till de frusna länderna i norr för att slåss mot Lich Kings odöda arméer.



    Utforska en ny region full av märkliga varelser, nya fraktioner och mystiska fängelsehålor medan du hjälper Hordes och Alliansens styrkor i deras förberedelser för att anfalla Icecrown Citadel. Skapa allianser med mäktiga allierade som hjälper dig att leverera det sista slaget mot Lich Kings kraftkälla och möta den onda tyrannen själv på toppen av hans ointagliga fästning. Först då kan Azeroth ha en chans att överleva den frusna odöda flodvågen som hotar att sätta stopp för allt liv.



    World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic är en expansion som innehåller en ny karaktärsklass, Dödsriddaren, ett nytt yrkesskick, Inskription, en höjning av nivåtaket, nya fängelsehålor och räder, tusentals nya uppdrag och en episk berättelse. Återupplev dina tidigare upplevelser i World of Warcraft eller upptäck en av de populära MMORPG-utvidgningarna som är populärast bland fansen. Du kommer inte att ångra dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för WoW Wrath of the Lich King Classic

    Kräver ett Battle.net-konto för att aktivera ditt spel CD-nyckeln.

    Kommentarer om World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev