Hitman 3: kontroversen med att låsa upp platserna från tidigare spel är löst

Hitman 3: kontroversen med att låsa upp platserna från tidigare spel är löst

Släppet av Hitman 3 är nu precis runt hörnet och deras senaste teasers har orsakat några oväntade problem för utvecklaren IO Interactive i helgen. Som du säkert vet om du har följt oss, kommer du att ha tillgång till ytterligare platser i det nya spelet om du redan äger Hitman 2. Faktum är att IO lovade att alla Hitman 2-kartor skulle vara tillgängliga på Hitman 3 för alla som äger den andra delen i serien. Men förra fredagen fick vi reda på att det inte var fallet. Utvecklaren kunde inte hitta något sätt att överföra spellicenser från Steam till Epic Store. Därför skulle spelare behöva köpa Hitman 2 på EGS för att låsa upp innehållet för Hitman 3, eftersom det nya spelet är exklusivt för den plattformen.

 

 

Naturligtvis orsakade avslöjandet rejält med klagomål, särskilt från spelare som hade förbeställt Hitman 3 och förväntade sig få tillgång till allt innehåll från de tidigare spelen de ägde på Steam. Ursprungligen erbjöd IO Interactive en enorm 80% rabatt på Access Pass som skulle göra allt innehåll tillgängligt på Hitman 3, men nu har de valt en ny strategi för att undvika att tvinga spelare att betala för innehåll som de redan äger på PC.

”Till PC fortsätter vi att arbeta med en lösning med våra partners för att låta PC-spelare som äger Hitman 1 eller Hitman 2 importera platser från dessa spel till Hitman 3 utan extra kostnad. Vi kan garantera att spelare INTE behöver återköpa spelen. Tills vi lanserar det under de kommande veckorna kommer Hitman 1 GOTY Access Pass att vara gratis för alla PC-spelare som förköper Hitman 3 eller köper spelet under de första tio dagarna efter utgivningen. ”

 

Även om det kommer ta lite mer tid tills en permanent lösning är på plats, är Hitman 3-utvecklaren uppenbarligen villig att hedra sitt ord. Spelets pre-launch guide inför lanseringen har uppdaterats för att återspegla förändringarna och vi hoppas att de visar oss hur man importerar Hitman 2-platser så snart som möjligt.

Even though a permanent solution will still need some time to be worked out, Hitman 3 developer is willing to honor its word. The pre-launch guide of the game has been updated to reflect the changes and we hope that they reveal how to import Hitman 2 locations as soon as possible.

100kr.
Hitman 3
Hitman 3
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev