Instant Gaming EU
 
 

Köp Hitman 3

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hitman 3 är ett stealth-actionspel som handlar om världens kanske mest kända lönnmördare, Agent 47. Detta är det sista spelet i Hitman-trilogin och som innan så tar handlingen plats på nya ställen runt hela världen. Som vanligt kan protagonisten du kontrollerar slutföra sina uppdrag på flera olika sätt. Med hjälp av Diana Burnwood och Lucas Gray måste Agent 47 göra slut på ett antal av medlemmarna i organisationen Providence. Den här gången är målen som ska elimineras bland annat i Dubai och England.



    Vad gäller spelmekanik skiljer sig inte Hitman 3 nämnvärt från de tidigare spelen och du ger dig fullständig frihet att välja hur du ska utföra dina uppdrag. De högsta poängen tilldelas för mord som utförs utan att bli upptäckt, och öppna konflikter och onödiga offer kommer att sänka din slutpoäng totalt på nivåerna. Förutom huvudmålet är mindre sidouppdrag ofta tillgängliga. Agent 47 har ett stort urval av vapen, men kan också använda diverse föremål som han hittar. På de flesta kartor är det också möjligt att ställa ut olika fällor. Det är också möjligt att byta kläder, vilket gör det svårare för vakterna att identifiera dig. Det finns platser som endast vissa personer kan få access till så du måste vara kreativ med förklädnader för att kunna komma in.



    Varje karta är ett sandlådesscenario med interaktiva element och karaktärer som kan vara användbara i ditt uppdrag. För spelare som inte gillar kreativa lösningar erbjuder utvecklarna Mission Story-alternativet, tack vare vilket spelaren kommer att få tips som hjälper dem att slutföra uppdraget. Ursprungligen har spelet 6 kartor, men det finns också ett alternativ att ladda förbättrade versioner av kartorna från de två föregående delarna. Spelet har tre huvudsakliga uppdragstyper:



     



    - Elusive targets är specialuppdrag som måste slutföras inom en viss tids. Om du inte kan göra det, så förloras målet för alltid,



    - Escalations är utmaningar med förbestämda vägar och instruktioner. Du måste utföra uppgifterna precis som uppdraget kräver, som att eliminera målet med ett specifikt vapen, i en viss outfit eller vid en viss tidpunkt. Dessa uppdrag kräver kunskap om kartan och alla dess detaljer,



    - Contracts ger spelaren möjlighet att skapa sitt eget uppdrag, inklusive att välja mål och sätt att slutföra uppdraget. Här kan du tävla mot andra spelare online.



    I Hitman 3 till PlayStation 4 och PlayStation 5 så kan du spela samtliga kartor i hela Hitman Trilogin i VR.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hitman 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Hitman 3

    Gamer2021
    Gamer2021
    2022 ođđj 23 01:02 dlcompare.fr
    Un bon hitman excellent
    En bra torped är utmärkt.
    Harry Kenobi
    Harry Kenobi
    2021 juov 3 05:37 dlcompare.de
    best stealth game imo. feels like right out of a movie, looking forward to IOI's upcoming projects
    bästa stealth-spelet imo. det känns som om det är taget ur en film, jag ser fram emot IOI:s kommande projekt.
    JugadorNº43
    JugadorNº43
    2021 skáb 22 23:25 dlcompare.es
    Soy un gran fan de la saga Hitman. Su entorno, su forma de implicarte en el juego y su inmersión me ganan. Sin duda una saga que por lo menos tienes que probar.
    Jag är ett stort fan av Hitman-serien. Dess miljö, dess sätt att involvera dig i spelet och dess uppslukande förmåga övertygar mig. Det är definitivt en saga som du åtminstone måste prova.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev