Hitman 3: Nu har alla destinationer i spelet avslöjats

Hitman 3: Nu har alla destinationer i spelet avslöjats

Med mindre än tio dagar tills släppet av Hitman 3 kommer väntan snart att vara över för alla fans som vill ta på sig rollen som Agent 47 igen.

Under de senaste veckorna har vi fått lära oss mer och mer om Hitman 3 genom  all promotion som släppts. Vi fick en glimt av spelets VR-version för Playstation-konsoler, och tidigare visade IO Interactive början på det allra första uppdraget i spelet i Dubai. Det avslöjades att det kommer att finnas sex destinationer som vi kan besöka i Hitman 3.

Vi visste redan då att vi skulle skickas till Dubai, Kina och England men inget om de kvarvarande tre platserna. Nu är det inte längre en hemlighet, IO Interactive har avslöjat dem alla i ett blogginlägg på den officiella webbplatsen. Det blir Tyskland, Argentina och Rumänien som är de sista destinationerna i  Agent 47s resa.

IO Interactive har också publicerat ytterligare information om var och en av platserna:

Berlin, Tyskland

Utforska Berlins utkant. Berlin är en stad känd för sina sagor, livliga stil och sitt kaotiska nattliv. Oavsett om du letar efter en plats för reflektion och återhämtning eller om vill känna adrenalinet pumpa i en episk rave, kan du hitta båda sakerna i Berlin, och allt däremellan.

Mendoza, Argentina

Som en av de mest kända vinregionerna i Sydamerika är Mendoza det perfekta stället att ta till sig av vackra sevärdheter och njuta av smaker i Argentina. Från de sluttande kullarna till de moderna vingårdarna finns det gott om möjligheter att utforska.

Karpaterna, Rumänien

Det sista uppdraget i den världsomspännande lönnmördar trilogin tar dig till bergskedjan Karpaterna.

 

 

Det finns inte mycket information om den sista platsen, förmodligen för att undvika att förstöra för mycket av slutet på spelet. Ordningen i vilken Agent 47 ska resa till dessa olika platser runt om i världen är som följer: Dubai (Förenade Arabemiraten), Dartmoor (Storbritannien), Berlin (Tyskland), Chongqing (Kina), Mendoza (Argentina) och Karpaterna (Rumänien).

Mer information borde komma före lanseringen av Hitman 3 den 21 januari, åtminstone en lanserings video. Du kan hitta det bästa priset på vår jämföringssite.

100kr.
Hitman 3
Hitman 3
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev