IO Interactive fixar transfer problemen i Hitman 3

IO Interactive fixar transfer problemen i Hitman 3

Som du förmodligen redan märkt om du spelar Hitman 3 på PC är det just nu inte möjligt att överföra Hitman 2-nivåerna till spelet. Det är en av funktionerna i spelet som faktiskt finns fungerar utan problem på konsoler. Problemet med Hitman 3 till PC kommer från exklusivitetsavtalet mellan IO Interactive och Epic Games för lanseringen av spelet. PC-versionen av Hitman 3 finns endast på Epic Games Store men det finns en hel del spelare som redan äger de tidigare delarna i World of Assassination-serien på Steam. Uppenbarligen är det inte lätt att överföra data från en plattform till en annan, speciellt om vi tar hänsyn till den enorma rivaliteten mellan dem båda. 

 

hitman 3 gameplay

 

Problemet i sig upptäcktes ett par dagar före releasen av Hitman 3 och IO Interactive var ganska snabba på att ta itu med spelarnas oro och lovade att de skulle hitta en lösning som skulle göra det möjligt för alla spelare som redan ägde Hitman och Hitman 2 på PC att spela nivåerna från spelen i Hitman 3 utan att behöva köpa spelen igen på Epic Games Store.

Det verkar som om Hitman 3-skaparna levererar vad de lovade, och lösningen på problemet borde komma den här månaden.

 

Medan vi har varit upptagna med att lansera Hitman 3 har vi också arbetat med den utlovade lösningen för att låta PC-spelare importera platser som de redan äger till spelet på Epic. Vi har utarbetat lösningen  och den testas och verifieras för närvarande från alla vinklar för att göra den så robust som möjligt.

När det gäller timing är det definitivt ett fall av förr snarare än senare. Även med de längsta uppskattningarna vi har tittat på kommer lösningen att implementeras helt före slutet av februari. Vi håller er uppdaterade med våra nästa steg.

Det här är bra nyheter för fansen av serien eftersom de kommer att ha tillgång till mycket mer innehåll för Hitman 3 på PC om de redan äger tidigare Hitman-spel. Om du inte har provat Hitman 3 ännu så saknar du ett fantastiskt spel som du kan hitta till bästa pris på vår jämförelsetjäns när som helst.

100kr.
Hitman 3
Hitman 3
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev